Image default

Híresen jó kutya-gazdi történeteket mesél a Vigyél Haza Alapítvány

Mit keresett egy kutya a laborban a C-vitamin feltalálása közben? Hogyan inspirálta Babits, Móricz és Rippl-Rónai művészetét a kutyatartás? Jobban szerette-e kutyáit Léda Adynál? Hol nyugszik Sisi kedvenc kutyája? A Vigyél Haza Alapítvány új kampányában ezeket a híresen jó kutya-gazdi történeteket mutatják be.

A következő hetekben a Vigyél Haza Alapítványsocial média felületein mutatja be a magyar történelem leghíresebb kutyatartóit és azt, hogy hogyan tette szebbé, izgalmasabbá vagy tartalmasabbá életüket kis kedvencük jelenléte. Mint írják, a kampány célja, hogy rávilágítson, bármekkorát is fordul körülöttünk a világ, az állattartás öröme mindig változatlan marad.

A több mint 100 éves időszakot felölelő történetekben olyan ikonikus szereplőkről esik szó, mint Babits Mihály, Léda, Sisi, Móricz Zsigmond, Pilinszky János, Rippl-Rónai József vagy Szent-Györgyi Albert.

„Alapítványunk küldetése a kevésbé esélyes, gyakran idősebb, keverék kutyák örökbeadása, ami különösen nagy kihívás. Nem csupán a rengeteg, gazdira váró kutya miatt, de a nehezedő gazdasági helyzetben is egyre nehezebb elkötelezett, életre szóló felelősséget vállaló örökbefogadó családot találni. Mi mindig a pozitív kommunikációban, a példamutatásban hiszünk, ezért is fogadtuk hatalmas örömmel a Dentsu Hungary segítségét, hogy közös kampányunkkal kedvet csináljunk az önhibájukon kívül árván maradt, kidobott kutyák befogadásához” – hangsúlyozta Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója.

Érdemes figyelemmel kísérni a Vigyél Haza Facebook és Instagram oldalát május végéig, hiszen a fent említetteken túl számos izgalmas tartalommal készülnek.

 Fogadj örökbe Te is: www.vigyelhaza.hu
 Vagy segítsd munkájukat adód 1%-ával: 18196384-1-42

(VIA)

KAPCSOLÓDÓ

A négylábú hős: Kevlár vérében van az életmentés

Viki

Állatokkal vonulnak ki a pályára a Haladás játékosai

magyarallatvedo

Undorító! Csak pénzbüntetést kapott a kutyagyilkos férfi

magyarallatvedo