Image default

Mindenki elment a magatehetetlen Lilian mellett, de rátalált a szerencse

Lilian, az 5 hónapos kutyus hihetetlen szenvedést és nélkülözést élt át rövid élete alatt, amit talán csak kevesen tudnának elképzelni. Erről a megrázó történetről a PCAS állatmentő szervezet számolt be, amely elkötelezett az állatok védelme és segítése iránt.

Ez a kis kutya korábban kétszer is eltörte a lábát, amely öngyógyulással, csontosodással járt. Azonban nem tudni még, hogy szüksége van-e további műtétre vagy kezelésre ebben az ügyben. Emellett két másik törés is friss, amelyeket mindössze három napja szenvedett el, miután elütötték az utcán. Lilian lesoványodott és teljesen magatehetetlen állapotban volt.

Sajnos Lilian sorsa csak egy helyi állatbarátot érdekelt, senki más nem törődött vele. Azonban szerencsére az állatmentők beavatkoztak és gondoskodtak róla. Kiderült, hogy a kutya parvo negatív, tehát a fertőzés kockázatával is szembesültek. Kapott egy oltást, hogy hétfőn a műtőasztalra kerülhessen a combcsont és medence törés kezelése érdekében.

Az ilyen kezelések azonban jelentős költségekkel járnak, több százezer forintba kerülnek. Ezért fontos, hogy akik tehetik, támogassák Lilian gyógyulását. Bármilyen anyagi hozzájárulás, adomány segíthet abban, hogy ez a kis kutya végre megkapja a szükséges orvosi ellátást és a gyógyuláshoz szükséges esélyt.

Az állatok védelme és támogatása mindenki közös felelőssége. Ebben a nehéz időszakban különösen fontos, hogy felhívjuk a figyelmet az állatok szenvedéseire és segítsünk nekik, amennyire csak tudunk. Támogassuk Lilian gyógyulását és teremtsünk neki új esélyt egy boldog és szeretetteljes életre!

Ha teheted, támogasd te is a PCAS Állatmentés munkáját!

Bankszámlaszám: PCAS Állatmentő Egyesület68800099-11083030-00000000
Euro számlaszám: PCAS Állatmentő EgyesületHU39 12042816-01665254-00200005
Közlemény: adomány
PayPal: petscare2000@gmail.com
ADÓ 1%: 18805831-1-15

KAPCSOLÓDÓ

Hogy kerül Kelemen Anna a Magyar Állatvédelem címlapjára?

magyarallatvedo

Bebetonozott macska életét mentették meg Budapesten

Marci

Így téliesítsd a kutyaházat

magyarallatvedo