Image default

SOS, Gazdi! – Bármelyik percben altathatják Zorrót, a menhelyen felcseperedő fiatal kutyust

Az állatmenhelyek tele vannak hűséges, szeretetre vágyó kutyusokkal, akik reménykedve várják, hogy egy meleg, szerető otthonba kerüljenek. Ilyen például Zorró, aki egy Kelet-magyarországi gyepmesteri telepre került még kölyökkorában. Azóta eltelt egy hosszú év, és még mindig nem talált rá az igazira. Zorró egy fekete, nagytestű kan, ami sajnos megnehezíti a helyzetét, pedig ő egy gyönyörű és rendkívül szeretetreméltó lélek. Ha örökbe szeretnéd fogadni, a PCAS Állatmentéssel vedd fel a kapcsolatot!

Zorró életét az ebrendészeti telep sötét, nyirkos “cellájában” tölti napról napra. Sajnos, nem kap lehetőséget a sétálásra vagy a játékra, mert börtönét nem hagyhatja el. A gyepmesteri körülmények sem mindig ideálisak: télen fagyoskodott, a napfény sosem érte el, és az étele általában moslék…

Zorró megérdemli a boldog életet, a szerető családot és a mindennapi simogatásokat.

Hiába szerepelt számos videóban könyörgő tekintettel, sem átvevő szervezet, sem gazdi nem jelentkezett – írja bejegyzésében az állatvédő szervezet.

Talán azért, mert egy fekete, nagytestű kutyus sokaknak nem tűnik olyan vonzónak, pedig a külső mögött egy olyan szeretetteli szív rejtőzik, amely mindenkinek boldogságot hozhatna.

Zorró nem csak az emberekkel, de más kutyusokkal is jól kijön. Hosszabb-rövidebb ideig voltak cellatársai, de mindig megpróbálta megkönnyíteni az új érkezők alkalmazkodását a telepi élethez. A sors megpróbáltatásai és az ingerszegény környezet ellenére nem adta fel a reményt. Mindig bízik az emberben és a szabadulásban.

A helyzet azonban kritikus. Az ebrendészeti telepi feltételek nem csak nem megfelelőek, de Zorró tartási ideje is rég túllépte a 45 napos kötelező időt. Egyre növekvő a veszélye annak, hogy elaltatják, ha nem talál egy megmentőt.

Ha te is úgy érzed, hogy tehetnél valamit Zorróért, akkor lépj kapcsolatba a PCAS Állatmentéssel, akik segítenek az örökbefogadásban. Egy örökbefogadással nem csak a kutyusé, hanem az örökbefogadóé is gazdagabbá válik, hiszen az állatok hűséges társai lehetnek az embereknek, és megannyi boldog pillanatot szerezhetnek nekik.

Zorró a csodálatos fekete kutyus, aki sosem adja fel és reménykedik, hogy végre neki is jut egy kis szeretet, megismerheti, hogy milyen az otthon melege. Segítsünk együtt neki, hogy börtönéből kiszabadulhasson, és végre megtalálhassa a boldogságot egy szerető család oldalán.

Az örökbefogadás egy életre szóló ajándék lehet, mind az állatnak, mind az örökbefogadónak.

A cikk írásakor Zorró még mindig az ebrendészeti telepen várta az örökbefogadás lehetőségét. Az információk változhatnak, ezért kérjük, hogy a cikk megjelenése után tájékozódj a friss információkról és az esetleges változásokról az állatvédő szervezetek weboldalán vagy közösségi média felületein.

Ha teheted, támogasd te is a PCAS Állatmentés munkáját!

Bankszámlaszám: PCAS Állatmentő Egyesület68800099-11083030-00000000
Euro számlaszám: PCAS Állatmentő EgyesületHU39 12042816-01665254-00200005
Közlemény: adomány
PayPal: petscare2000@gmail.com
ADÓ 1%: 18805831-1-15