Image default

Tündéri tréfát űztek a gazdái a bulldoggal, aki állandóan kidugja a fejét a kerítésen

A gazdik elhatározták, hogy jelmezt festenek a kerítésre, így a bulldog minden egyes alkalommal, amikor kidugja a fejét, az utca királyává válhat.

Bohóc vagy az utca királya is lehet a tündéri bulldog

Bogart egy gyönyörű és kíváncsi kölyökkutya, aki imádja nyomon követni, mi zajlik az utcán. A kedvenc időtöltése, hogy néz a háza előtt elhaladó embereket. A bulldog borzasztó szomorú lett, amikor új kerítést készítettek a gazdái és nem tudott azon kikukucskálni. A gazdik azonban észrevették a problémát és nem hagyták, hogy boldogtalan legyen.

A kerítésre készítettek két lyukat, amin Bogart és testvére ki tudott kukucskálni. A kerítés külső részére pedig koronát és palástot festettek, valamint egy bohócsipkát festettek.

Így a kíváncsi kölyök és testvére továbbra is szemmel tarthatja a környéket, ráadásul meg is mosolyogtatják az arra sétálókat.

Ezt olvastad már?

A golden retrieverek eredetileg vadászkutyák, akiknek a feladata, hogy visszahozzák az elejtett kacsákat és más vízimadarakat. Ezt a bájos kutyát a vadászat azonban egyáltalán nem érdekli, a kacsák viszont annál inkább. A hatéves McGee névre hallgató golden retriever egészen különös barátot talált magának. Az otthona mögötti tóban élt ugyanis egy vadkacsa, akivel annyira egymásra találtak, hogy nagyon úgy tűnik, el sem tudják képzelni az életüket a másik nélkül. A kacsát Daffynak nevezte el a kutyus gazdája,

AKI JÓKAT MOSOLYOG A KÉT ÁLLAT KÜLÖNLEGES KAPCSOLATÁN.

A különleges történetet ebben a cikkünkben tudod elolvasni, ahol elképesztően cuki képeket is megosztunk McGeeről és Daffyról.

Magyar Állatvédelem, fotók: Bored Panda

KAPCSOLÓDÓ

Az év legviccesebb vadfotóitól Te is könnyesre neveted magad

Eszti_mav

Napi cuki: A TikTok sztárja lett a kanapén evő kutya

magyarallatvedo

5 eset, amikor a macskák fittyet hánytak az intimszférára

magyarallatvedo