Image default

Péntek este Halloween az Állatkertben

Péntek este 18-tól 23 óráig különleges halloweeni estét rendeznek a Budapesti Állatkertben. Lesz kígyósimogató, cápás bemutató, óriás pókháló szövés. De ezek mellett tűzzsonglőrökkel, bátorságpróbával, boszorkánykonyhával, családi tökfaragással és sok más programmal készülnek.

Bár a tulajdonképpeni halloween, azaz a mindenszentek előestéje csak jövő héten lesz, a Budapesti Állatkertben már október 27-én, vagyis most pénteken izgalmas halloweeni estét tartanak, sok-sok érdekes programmal, látnivalóval, élménnyel.

Az Állatkert ezen a napon a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel, majd délután bezár, és este hatkor újra kinyit, már az állatkerti halloweenre érkező látogatók előtt.

 

Az Állatkert különböző pontjain húszféle program várja a közönséget egész este, a rémségek ösvényétől és a rovarbemutatótól a mérgező és félelmetes növényes standján és a bátorságpróbán át egészen a boszorkánykonyháig és az óriás pókháló szövésig.

Lesz digitális karikatúra készítés, logikai asztal ördöglakatokkal, tündérkert, jövendőmondó banyatanya, családi kézműves tökfaragó műhely, mikromágia és élőszobor bemutató. A vurstli zóna játékai is működnek majd, köztük a több mint 110 éves, falovas Schäftner-körhinta is.

Az est programjai 22 óra utánig tartanak, és 23 óráig lehet majd az Állatkertben tartózkodni.

A halloweeni este folyamatos programjai mellett több állatos élményprogram is lesz.. Így például óriáskígyó simogatás, teve-, illetve patástalálkozó, merüléses cápaetetés, sőt még kígyóetetés is. A kert több pontján ismeretterjesztő előadások teszik teljessé a programot, amelyekből kiderül például, hogy mennyire veszélyesek a cápák, vagy hogy van-e félnivalónk a denevérektől.

Három időpontban és három helyszínen lesznek tüzes produkciók, tűzzsonglőr bemutatók, tűztánc show, illetve LED fényzsonglőr show. Emellett hét helyszínen látványos fényfestésben is gyönyörködhet a közönség.

A programtérkép kattintásra nagyobb méretben jelenik meg.

A halloweeni buli TELJES PROGRAMJA ITT található.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Csodálatos: 20 év várakozás után ezüstös szarvascsőrű fiókák keltek ki Nyíregyházán

Marci

Így ünnepelték az állatkerti lakók a húsvétot – VIDEÓ

Marci

Zergegida látta meg a napvilágot Szegeden

Marci