Image default

Letarolják a netet az uszkárok, akik tökéletes szikronban ugróköteleznek

Köztudott, hogy az uszkárok nagyon jól taníthatók, nem véletlen, hogy számos színpadi produkcióban is ez a kutyafaj csillogtatja meg tudását. Nemrég pedig egy egészen különleges videó járta be a világot.

Miért ennyire jól tanítható az uszkár?

A közösségi médiában már több százezren látták azt a felvételt, ahol egy csapatnyi uszkár tökéletes szinkronban ugrókötelezik.

Az uszkárok híresek intelligenciájukról és tanulékony természetükről. Gyorsan megértik a különböző parancsokat és trükköket, azt a figyelmet és dicséretet pedig kifejezetten szeretik és igénylik, amit ilyenkor kapnak.

Sikerek a világban

Az uszkár nem csak trükköket tanul meg zseniálisan, hanem segítőkutyának is kiválóak. Tökéletes példa erre a két és fél éves Bambi. A Kutyával egy Mosolyért Alapítvány jóvoltából került Ágota mellé, aki betegsége miatt nagyon sok mindenben támaszkodik a kutya segítségére férje mellett. Bambi ajtót nyit, fiókot húz ki, a leejtett tárgyakat gazdájának viszi, de teregetni is tud, ha úgy hozza a szükség. Róla bővebben ebben a cikkünkben lehet olvasni.

2022-ben egy Britney nevű óriás uszkár kapta meg a legjobb filmbeli kutyának járó a Palm Dog-díjat az cannes-i filmfesztiválon. A fődíjas állat egy Beast (Bestia) nevű szerethető kutyakaraktert alakít Riley Keough amerikai színésznő első rendezői munkájában, a War Pony című, amerikai őslakosok életéről szóló filmben és hatalmas sikert aratott nem csak a kritikusok, de a nézők körében is.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

3 alkalom, amikor a baglyok ugyanúgy utálták a hétfőt, mint mi

magyarallatvedo

“A kutyám előbb tudta, hogy baj van, mint én” + VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Tündéri tréfát űztek a gazdái a bulldoggal, aki állandóan kidugja a fejét a kerítésen

Eszti_mav