Image default

Ezért a tündéri, kancsal macskáért rajong az internet

Natalya egy négyéves szürke cicát mentett meg még kiskorába. Fedya-ra nagyon rossz állapotban talált rá, de a gondos ápolásnak és a szeretetnek köszönhetően egészséges és boldog macskává fejlődött. Egyedi arcvonásai azonban most is megkülönböztetik a többitől.

A cica arckifejezése folyamatos meglepettséget sugároz, aminek köszönhetően hatalmas rajongótáborra tett szert az Instagramon. Ma már több mint 369 ezer követővel büszkélkedhet.

Natalya a BoredPandának nyilatkozott macskájáról és közös életük kezdetéről.

“Fedya az első napokban nagyon gyenge volt, és nem tudott megfelelően táplálkozni. Ezért kecsketejjel tápláltuk, amit egy pipettából kapott. Amikor pedig már egy hónapos lett, szinte azonnal megtanulta, hogy mi a macska WC célja, és mindig körbejárta a szobát, mielőtt oda ment volna. Ahogy Fedya nőtt, elkezdett próbálkozni az ablakpárkányra való ugrással, hogy kiszökjön az utcára. Bár sokáig gyakorolt, és sok mindent megtanult, például a fára mászást, bizonyos dolgokhoz több időre volt szüksége.”

Különleges arca miatt Fedya hirtelen hatalmas rajongótábort szerzett az interneten, a cica egyedi ábrázolatát pedig jótékony célokra is felhasználják. Natalya édesanyjának menhelyét támogatják és erre buzdítja Fedya is gigantikus méretűre duzzadt követőtáborát.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

15 macska, akik képesek a meghitt pillanatokat is romba dönteni

magyarallatvedo

Megszülettek az év cukiságai a fővárosban: 6 manulokkölyök jött a világra – VIDEÓ

Marci

Az Ermitázs alagsorában élő 50 macskára hagyta örökségét egy férfi

magyarallatvedo