Image default

Apró mezei nyuszi életét mentette meg az Érdi Civil Állatmentők Alapítvány!

Apró mezei nyuszi életét mentette meg az Érdi Civil Állatmentők Alapítvány! A bolyhos kis szőrmók már biztonságos kezekbe került. 

Ercsiben találták ezt a baba mezei nyuszit halott anyukája mellett – osztotta meg közösségi a Érdi Civil Állatmentők Alapítvány.

Mint megjegyezték, a nyuszi pár napig vendégeskedett náluk, majd inkább biztos kezekbe adták a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványnak. Hálás köszönet a mentésért!

Nemrég nyuszit mentett a Fehér Holló Vadmentő Alapítvány is!

Még április közepén érkezett hozzánk Áfonya, a kis mezei nyúl – írta közösségi oldalán a Fehér Holló Vadmentő Alapítvány és Természetvédelmi Mentőközpont.

Mint írták, előző este az úr még csak figyelte – hogy anya megy majd hozzá- de még másnap délelőtt is össze-vissza szaladgált, éhesen, így menteni kellett.
“Mivel a természetben is anya csak egyszer (sötétedéskor, éjszaka) szoptatja a kicsiket, így nekünk is nagyon könnyű dolgunk van, mivel csak egyszer kell etetnünk őket.

ÁFONYA SZÉPEN NÖVEKSZIK, JÓ IDEJE MÁR TÁPSZERT SEM KAP.

Nyúlnak azok a fülek rendesen, kezd szamár füle lenni, amint elérte az 500-600 grammot, visszatérhet a természetbe.” – tették hozzá.

Ha az 1 % felajánlásánál rájuk esne a választás, ezen az adószámon tehetitek meg: 18626609-1-19.

(Forrás: Érdi Civil Állatmentők Alapítvány)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Úgy tartsunk nyulat, hogy neki is jó legyen!

Viki

Pöttöm cicust mentettek ki a mély kútból az aszódi tűzoltók!

Erik

24 órában az év 365 napján mentik a vadmadarakat

magyarallatvedo