Image default

Meglátogatták a borzalmas körülmények közül kimentett bulldogot a bevetési nyomozók!

Meglátogatták a borzalmas körülmények közül kimentett bulldogot a bevetési nyomozók! A rendőrök egy körözött személy után kutattak, akkor figyeltek fel a rossz állapotban lévő kutyusra. Szerencsére már biztonságos helyre került a kis bulldog! 

A kis védencünknek ma különleges vendégei voltak. A Bűnügyi Bevetési Osztályról látogatták meg azok a fiúk, (közülük ketten), akik kimenekítették a kisfickót a meglehetősen méltatlan helyzetéből – osztotta meg örömmel közösségi oldalán a BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Természetesen ajándékot is vittek – tették hozzá.

Hálás köszönetünk!

Elhagyatott házból mentették ki a magára hagyott nyüszítő bulldog kölyköt a bevetési nyomozók!

Mint korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, egy körözött személy után kutattak, akkor figyeltek fel a rossz állapotban lévő kutyusra. Szerencsére már biztonságos helyre került a kis bulldog! 

BRFK bevetési nyomozói egy lakatlan házat kutattak át tegnap éjjel Pesterzsébeten, ahol egy elfogatóparancs alapján körözött embert kerestek – osztotta meg pár napja közösségi posztjában a BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Mint megjegyezték, a ház valóban elhagyatott volt, a rendőrök gyorsan nyugtázhatták, hogy az ingatlant hosszú idő óta nem lakják. A Bűnügyi Bevetési Osztály mégsem távozott üres kézzel a koszos épületből, és kijelenthetjük, hogy mostanában senki nem örült így a BRFK elfogó egységének, mint az egyik szobában nyüszítő fiatal bulldog.

A rendőrök a szomszédoktól tudták meg, hogy az állatot magára hagyták a ház lakói, amikor elköltöztek, és a kutya csak azért maradt életben, mert a környékbeliek a nyitott ablakon keresztül enni és inni adtak neki. Nyomozóink az ebet magukkal vitték és átadták partnereinknek, az Állatmentő Liga-nak. A hosszú bezártság és az ellátatlanság rögtön látszott a kutyán, hiszen a lakásban nem volt olyan hely, amit nem lepett volna be a kutyaürülék és a bulldog fiú szeme is csúnyán be volt gyulladva, vagyis sajnos még mindig be van.

Jó hír viszont, hogy az éjszaka óta járt már orvosnál, a piros szemek kezelve lesznek, evett, ivott,

sőt délután már autót is vezetett – természetesen közforgalom elől elzárt magánúton -, és játszott. Mindenkivel játszott, aki a közelébe került. Mi pedig amellett, hogy meglátogattuk a kutyust – melyről holnap egy videót is láthattok -, állatkínzás miatt rendeltünk el nyomozást, és keressük az elkövetőt – tették hozzá.

(Forrás: BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Tanulságos videó arról, hogy mit él át egy autóban hagyott kutya

Marci

Munkaidőben bűnözőket üldöz, szabadidejében méheket ápol a zuglói zsaru!

Erik

Mentőkutyás szervezetek segítettek az eltűnt nő megtalálásában

Viki