Image default

Egy jó kezdeményezés: aludobozok gyűjtésével is támogathatunk kutyás egyesületeket – VIDEÓVAL

Aludoboz gyűjtőt üzemeltek be a kaposvári nagypiacon kedden délelőtt. Az automatába három héten át lehet bedobálni a sörös és üdítős dobozokat, amely használatával nem csak a környezetünket védjük, hanem a kaposvári Kutyatár Egyesületet is támogatjuk – írja a Somogy Megyei Hírportál.

Kedd délelőtt indult útjára az a jótékonysági akció, melyet a Returpack Kft. támogat. A „Minden Doboz Segít” kampányban a Kaposvári Nagypiacon kihelyezett sárga alumínium doboz gyűjtő automatába három héten át várják a tikkasztó nyári melegben kiürített italosdobozokat. Az így összegyűlt aludobozok ellenértékét a cég a Kovács ABC-n keresztül a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületnek ajánlja.

A gyűjtést a népszerű énekesnő, Dallos Bogi, Boncz Edit a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület elnöke, Vida Péter a Returpack Kft. ügyvezetője és Dér Tamás Kaposvár alpolgármestere indította el.

Több zsáknyi aludobozt hoztak a kaposvári nagypiacra, amelyeket a kedden kihelyezett automatába dobtak bele. A lakosoknak három héten át van lehetőségük arra, hogy a magyar gyártmányú automatába dobják a hulladék üdítős és sörös dobozokat.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Nyugdíjba vonul Közép-Európa első méreg- és tetemkereső kutyája

magyarallatvedo

Árva újszülötteket gondoz az anyakutya, aki a saját kölykeit elvesztette

Marci

Földes Eszter színésznő oktatóvideóval segít, hogyan legyünk jobb gazdik

Marci