Image default

A Madárkórházhoz is érkezik a Mikulás – Te ott leszel?

-Mikor jön a Mikulás?

-Hohohó, kedves gyermekek! December 3-án a Madárparkban keressetek! Oda megyek, madarakat etetetek, kórtermeket szépítek, teszek- veszek… ” – válaszolta a Mikulás személyesen a Hortobágyi Madárkórháznak.

Mikulás alkalmából adománygyűjtő napot tart a Hortobágyi Madárkórház

Amit szívesen fogadnak madaraik:

  • – madáreleség, takarmánykukorica, napraforgó, búza, köles, cica- és kutya táp/konzerv
  • – kötszerek, lejárt elsősegélycsomagok, csipeszek, ollók, egyéb orvostechnikai eszközök
  • – fertőtlenítők, tisztítószerek
  • – ketrecek, kalitkák, tárolók, hordozók
  • + bármi ami tényleg hasznos lehet egy állat, vagy egy kórház számára

A Hortobágyi Madárkórház így ír az eseményről: “adománya nagy segítség számunkra, így mi sem leszünk hálátlanok! Támogatóinknak forró csokival, teával, és ingyen belépővel kedveskedünk! (A környezettudatosság jegyében kedvenc bögréjét is magával hozhatja!)”

Látogatóik számára külön programokkal is készülnek:

– Kézműves foglalkozás keretében elkészítheted saját, „madaras” karácsonyi díszeid, de akár egy madáretetővel is gazdagabb lehetsz, a helyszínen ezt is elkészítheted magadnak. Illetve segíthetsz a Mikulásnak feltölteni a madáretetőket.

Amennyiben most nem tudsz részt venni személyesen, célkitűzéseiket telefonhívással/sms küldéssel is segítheted! Hívd a 13600-as adománygyűjtő telefonszámot, majd a kapcsolat létrejöttekor válaszd a 17-es melléket, vagy küldd el sms-ben a 17-es számot a 13600-as adománygyűjtő telefonszámra! Minden hívás vagy sms 500 Ft-os támogatást jelent!

A helyszínen egyébként Negro a beszélő csoda is ott lesz:

@magyarallatvedelem.hu Negró, a Hortobágyi Madárkórház beszélő hollója! ♥️ #zoo #tiktokhun #hollo #negro #nekedbe #animal #madar #korhaz #bird #allat #hun #foryou #top ♬ szevasz_negro – magyarallatvedelem.hu

Madárkórház Alapítvány – Magyar Állatvédelem