Image default

A mennyasszony segített világra egy borjút a saját esküvőjén

A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető esküvőn a menyasszony az 1200 dolláros ruhájában sárba bukott, az esküvői fogadáson pedig 100 vendég előtt megszületett egy borjú. – írja a Magyar Mezőgazdaság a Daily Mail-re hivatkozva.

Egy ausztrál házaspár esküvőjét megzavarta egy tehén azzal, hogy a 100 fős, zsúfolásig megtelt fogadás alatt megellette üszőborját. A 32 éves Jessa Laws és mostani férje, a 38 éves Ben április 24-én, szombaton házasodtak össze a Victoria állambeli Portland melletti Gorae-ban lévő farmjukon. Jessa bevallotta, hogy az esküvői ruhája ugyan tönkrement, de ezt jelentéktelennek tartotta az újszülött borjú okozta izgalomhoz képest. „Számítottunk rá, hogy megérkezik a borjú, mivel már néhány napja késett az ellés, de így szerencsére pár vendégünk segített rajta tartani a szemét egész nap” – közölte.

A borjú este 7 órakor jött a világra a fogadás alatt, több vendég szeme láttára, nem sokkal az utolsó esküvői beszéd után. A felejthetetlen élmény sokkolta a vendégeket, de Jessa szerint már megszokták, hogy a Jacot Drama nevű tehén kellemetlen időpontokban felfordulást okoz. „Korábban azzal viccelődtünk, hogy biztosan az esküvőnk napján fog elleni, ráadásul aznap este jött egy barátom, és közölte, hogy két lába már látszik is a borjúnak” – mondta.

Jessa elmondása szerint körülbelül hét tejtermelő segített, és biztosították róla, hogy minden rendben van a borjúval. „Nehéz ellés volt, mert a borjú hatalmas volt” – közölte. Férje, Ben ekkor éppen bent volt a házban, amikor egy barátja elújságolta a hírt. „Csak nevettem és azt kérdeztem: Jessa a sárban van, ugye?” – mondta Ben, aki nem is számított másra. A farm új jövevénye később a Destiny (Végzet) nevet kapta.

Jessa elmondta, hogy a tehenek jelentik az „alapját” Ben és az ő kapcsolatának, mivel három évvel ezelőtt egy kocsmában találkoztak először, ahol a tehenekről beszélgettek. „A szertartás után, amikor a vendégeink konfettit szórtak, a választott daluk a „Cows Around” volt Corb Lundtól, amit nagyon találónak tartottunk” – mesélte. Jessa ugyan reméli, hogy a vegytisztító eredeti állapotában vissza tudja adni az 1200 dolláros esküvői ruháját, de nem aggódik túlságosan. „Az emlékek sokkal többet érnek, mint egy esküvői ruha, az egészséges borjú pedig teljesen megérte, hogy sáros legyen a hófehér ruhaköltemény” – mondta. „Minden bizonnyal ez egy olyan esküvő volt, amiről az emberek még sokáig fognak beszélni.”

magyarallatvedelem.hu

 

KAPCSOLÓDÓ

Tündéri szürkemarha borjak születtek a Dráva mellett!

Erik

Ha őzgidát találsz, jobb, ha NEM nyúlsz hozzá!

magyarallatvedo

Ismerd meg Te is Bimbót, a 15 éves őshonos szarvasmarhát – VIDEÓ

Marci