Image default

Ajándékozz tigrist vagy kengurut karácsonyra!

Persze mi sem gondoljuk komolyan, hogy valaki a fa alá tegyen kis piros masnival átkötve egy tigrist vagy kengurut, de a Veszprémi Állatkert egy nagyszerű lehetőséget kínál annak, akinek nincs tippje, hogy mit adjon szeretteinek. De az is élhet vele, aki már kitalálta mit fog ajándékozni.

Évek óta népszerű támogatási módja az Állatkertnek az állatok örökbefogadása. Állatbarátok, osztályok, párok, gyerekek kapnak általában egy állatkerti kedvencet, de van, aki a maga örömére támogatja a Veszprémi Állatkertet. Előfordult már, hogy névnapra, születésnapra, házasságkötésre is ajándékoztak így állatokat. Természetesen az örökbefogadott állatokat az Állatkert gondozza tovább.

Facebook posztban osztották meg az ötletüket

Legyen karácsonyi meglepetés egy lakónk jelképes örökbefogadása! – kéri a Veszprémi Állatkert.

Az ünnepi előkészületek miatt az örökbefogadási igényeket legkésőbb 2022. december 12. (hétfő) 12:00 óráig tudják fogadni, hogy a „nevelőszülői” emléklap még időben megérkezzen karácsonyig. Az örökbefogadás részleteiről bővebben az Állatkert honlapján olvashattok, az állatok pedig itt választhatók ki.

Minden állatuk örökbefogadható, és egy állatnak több nevelőszülője is lehet. Az örökbefogadás egy évre szól, de bármikor meghosszabbítható.  A befizetett összeg az állatok tartásának költségének viselését segíti, ezáltal is hozzájárulva az Állatkert munkájához.

Mit adnak az örökbefogadónak?

Ezt a felajánlott összeg értékhatára határozza meg:

  • 4.999 Ft-ig feltüntetik az örökbefogadó nevét honlapjukon,
  • 5.000-34.999 Ft-ig emléklapot és az örökbefogadott állat fényképét,
  • 35.000 Ft feletti támogatás esetén a fentieken kívül egy darab egy főre szóló, egy éves állatkerti belépőt adnak át, valamint az örökbefogadó nevét feltüntetik az állat kifutójánál.

Az ajándékok előzetes időpont egyeztetés után az Állatkertben is átvehetők, de természetesen ki is postázzák őket. (Nem, nem az örökbefogadott állatot)

További kérdés esetén a Veszprémi Állatkert munkatársai segítenek a +36 30/699-0870-es telefonszámon, illetve az info@veszpremzoo.hu e-mail címen is.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Idén is összefogás indult a vakvezető kutyák támogatásáért

Marci

Rendőrök fogadták örökbe a karácsonykor kidobott apró kölyökkutyákat

Marci

Adj esélyt a keverék kutyáknak is!

Viki