Image default

Alaposan elbánik a pimasz turistákkal Károly király testőrének lova

Nem először fáznak rá az Egyesült Királyságban a gyanútlan külföldiek, akik hatalmas mosollyal a arcukon állnak oda a helyi kuriózumnak számító királyi gárda tagjaihoz, hogy egy közös fotót készítsenek.

Legutóbb két nő rémült meg a londoni Household Cavalry Museum előtt, amikor túl közel merészkedtek a királyi testőrség lovához. Az egyik hölgynek a copfját húzta meg, a másikat pedig lefejelte az állat.

„Vigyázat, a lovak rúghatnak vagy haraphatnak!”

– állt a táblán a két turista feje mellett.

Nem ez az első eset, hogy egy külföldi incidensbe keveredik a brit királyi gárdával. A múlt hónapban vírusként terjedt el az interneten a videó, amelyen az egyik egyenruhába öltözött őr torka szakadtából rákiállt az őt fotózni próbáló nőre, aki véletlenül vagy szándékosan, de hozzáért a gárdistához.

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Híradó – Magyar Állatvédelem