Image default

Az anyukájuk által elhagyott két pici malackát vett gondozásba a Malacvédő Alapítvány!

Az anyukájuk által elhagyott két pici malackát vett gondozásba a Malacvédő Alapítvány! Szerencsére a legjobb kezekbe kerültek.

A picik mamája nem nevelte őket, egy hölgy magához vette őket. Elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a nevelésüket, emiatt kért segítséget a Malacvédő Alapítványtól– írták közösségi bejegyzésükben.

Szerencsére, a legjobb kezekbe kerültek az apróságok! A picikék szépen esznek, bízunk benne, hogy hamarosan “óriás” malackàká cseperednek – tették hozzá.

A Malacvédő Alapítvány évek óta menti a bajba jutottakat

Azért szerveződtünk tapasztalt malacosként alapítványi formába, hogy átlátható, tiszta keretek között segíthessünk a rászoruló sertéseken – írják honlapukon.

“Menedékünkön az örökbe fogadható malacok állatorvosi vizsgálaton esnek át, szükség szerint ivartalanodnak, szocializálódnak. A leendő gazdi egy teljes képet kaphat az állatról, így a lehető legjobb, örök életre szóló párosításokat hozhatjuk össze. A Malacvédő Alapítvány célja, a sertések jólétének maximalizálása. Szeretnénk, hogy megismerjék az emberek, milyen egyéniségek és mekkora lelkük van. Méltatlan diszkrimináció áldozatai hazánkban is.”

A globális változás az egyének szintjén kezdődik, itt az ideje, hogy rájöjjünk: a különbség csak a fejekben van. Hisszük, hogy minden lélek egyenlő, a Földön együtt élünk az állatokkal, nem értünk vannak itt – olvasható oldalukon.

(Forrás: Malacvédő Alapítvány)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Milliókért kelnek el egy disznó festményei

magyarallatvedo

A kutyák meg tudják mutatni nekünk, amit akarnak, a malacok nem

Viki

Mentőautóval vitték a malacokat a városházára Romániában, majd levágták, megperzselték, és feldolgozták őket

Erik