Image default

Brutálisan lefejeztek egy polipot, bántalmaztakegy védett kölyökcápát, letartóztatták őket

A két floridai állatkínzót rejtett kamerával sikerült levideóznia egy állatvédő aktivistának. Egy állatvédő aktivista filmezte le rejtett kamerával, ahogyan két halász brutálisan lefejezett egy polipot, majd egy kölyök dajkacápát többször odavert a hajó oldalához – írja a Daily Star.

Az aktivista azzal a csellel került a hajóra, hogy érdeklődött a rák halászat iránt, így később a nem várt döbbenetes erőszakot sikerült filmre vennie.

A 30 éves Charles Mora letépte egy polip fejét, társa az 52 éves Michael Bosser-t pedig azzal vádolják, hogy többször is odavert egy kölyök dajkacápát a hajó oldalának az amerikai Florida Keys partjainál. A kegyetlenségről készült videót Kerin Rosen állatvédő, a PETA szervezetnek adta át, akik Twitter-oldalukon közzé is tették azt:

A Floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság nyomozója, Christopher Mattson arról számolt be, hogy Mora:

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]„erőszakos tépő mozdulatot alkalmazott, és eltávolította a polip fejét és beleit. Mr. Mora folytatta a tevékenységet és nem figyelt arra, hogy a polip vergődik, miközben a szemetesben szenved.”[/perfectpullquote]

Szeretlek Magyarország – Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Másfél év börtönt kapott a kegyetlen állatkínzó, de csak felfüggesztve

magyarallatvedo

Spielberg sajnálja, hogy a filmje hatására cápák ezreit ölték le horgászok

Erik

A cápák már érzik, hogy melegszik a víz

magyarallatvedo