Image default

Cicaszitter szolgálatás indul Magyarországon nyugati mintára állatorvosi háttértámogatással

Sokan tervezgetik már a tavaszi utazásokat, hiszen egyre jobb az idő, hogy végre ki lehessen mozdulni, akár belföldi, akár külföldi útról legyen szó. Izgatottan várjuk a kikapcsolódásra szánt napokat, de rögtön belénk hasít a lelkiismeret-furdalás, mi lesz a házi kedvencünkkel, hova helyezzük el?! Nagyszerű hír, hogy végre zavartalanul élvezhetjük a jól megérdemelt pihenőnket, és közben biztosak lehetünk abban, hogy a macskánk is gondos kezekben lesz!

Cicaszitter vagy panzió?

A mai modern életvitelünk meghatározó eleme a kényelem. Nincs ez másképpen, ha kedvencünk kényelméről van szó távollétünk idejében. A régi panziós megoldást egyre inkább felváltja a jóval kényelmesebb, biztonságosabb otthoni cicaszitter szolgáltatás.

„A gazdik egyre nagyobb hányada részesíti előnyben ezt a megoldást, melynek lényege, hogy a macskát nem kell kimozdítani a megszokott környezetéből, hiszen a gondozó házhoz megy. A komforton felül, teljeskörű, személyre szabott gondozásban részesül a bársonytalpú kedvenc” – kezdte Nagy Teodóra. A Cozy Cat alapító tulajdonosa azt is elárulta, az első látogatást egy díjmentes konzultáció előz meg. Ekkor a szitter személyesen látogat el a megrendelőhöz.

Komplex szolgáltatást nyújt

„Az első megbeszélés alkalmával pontról-pontra egyeztetésre kerülnek a lényeges tudnivalók. Ezt követően veszi kezdetét a szittelés. Ez tartalmazza az etetést, vízcserét, alomtakarítást, játékot, simogatást, igény szerint szellőztetést, növénylocsolást. Beletartozhat a postaürítés, esetenként gyógykezelés, inzulinbeadás, amiről részletes tájékoztatást kap a gazdi videók és fotók formájában. Mindezt a Cozy Catnél tapasztalt, képzett és megbízható szitterek végzik, minden esetre felkészülve állatorvosi háttértámogatással is rendelkezünk a Home Care Vet jóvoltából!” – mesélte Nagy Teodóra.

Mostantól teljes nyugalomban élvezhetjük a pihenőidőt, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy a macskánk a legmegbízhatóbb és legprofibb gondozók figyelme alatt lesz a cicaszitternél.

Magyar Állatvédelem, fotók: Cozy Cat