Image default

Csontvázak, foszló kutyatetem és koponyák mindenhol a lakásban – VIDEÓVAL

Még a hűtőben is elhullt madár-és rágcsálótetemeket tárolt az Állatorvosi Egyetemen tanuló férfi. Megrázó felvételek készültek egy férfi X. kerültei, Füzér utcai lakásában, amely több tucat állattetemmel, koponyával és kitömött jószágokkal volt tele.

A férfit azután keresték fel a rendőrök, miután a környékbeliek értesítették őket: elviselhetetlen bűz árad a ház előtt parkoló kocsiból. Mint kiderült, egy foszló kutyatetem volt benne, amely már nem fért el a maradványokkal teli otthonában. Az állatvédők szerint sokkoló volt a látvány, ami bent fogadta őket: a falakat beborították a csontvázak és koponyák, mindenütt preparált állatfejek, elhullott jószágok voltak.

A mélyhűtőben a sültkrumpli mellett ott volt a patkánytetem, meg borz és madárkák” – nyilatkozta egyikük a Tényeknek, hozzátéve: a férfi Nébih-es kártyát osztott a környéken, magát kisállat hamvasztónak kiadva szerezte meg állatorvosoktól az elpusztult állatokat. Mint kiderült, az Állatorvosi Egyetemen tanuló férfi ezeken gyakorolt: boncolta és preparálta őket. A szomszédok foglalkozásáról semmit sem tudtak. A rendőrség nem indított eljárást ellene, tette ugyanis nem minősült bűncselekménynek.

TV2, Blikk

KAPCSOLÓDÓ

3 év után hazatért az eltűnt kutya

magyarallatvedo

Mit jelent a kutyák mikrochipes azonosítása, a mikrochip beültetés?

Viki

Kívül-belül hasonlítanak egymásra: így lettek legjobb pajtások a kutyus és cica – VIDEÓ

Marci