Image default

Egy labdazsonglőr kutya volt a legjobb játékos Gazdag Dani meccsén – VIDEÓVAL

Tizenkét játékos nehezítette meg a feladatot a Philadelphia Union számára kedd este az Estadio Cuscatlánban, Salvadorban. A csapatoknak hagyniuk kellett volna, hogy a kutya a pályán maradjon.

A Philadelphia Union kedd esti, Alianza elleni mérkőzésének 68. percében egy kutya megunhatta a meccset és úgy gondolta, megmutatja a profi focistáknak, hogyan is kell játszani. Befutott a pályára és rávetette magát a labdára.  A meccs megállt, de a kutya pontosan tudta, mit kell tennie.

Megmutatta a játékosoknak, hogyan is kell bánni a labdával. Valószínűleg ezzel azt akarta üzenni, hogy nem kell sajnálni azt a kerek, kergethető, guruló, ugatható játékot, ha gólt akarnak szerezni. A jószágot aztán ölbe kapták és levitték a pályáról, hogy a játék folytatódhasson. A kutyát ez sem zavarta, és egyértelműen nagyon büszke volt magára.

Gazdag Dániel együttese, a Philadelphia Union az Alianza FC vendégeként lépett pályára a Bajnokok Ligájában kiírt nyolcaddöntős párharc első felvonásán. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. A magyar válogatott futballista a 63. percben állt be. 

KAPCSOLÓDÓ

Lezárták a nyomozást: elvágatta a kutyák hangszálait

magyarallatvedo

Szóra bírta a néma nénit Misa, a terápiás kutya, aki a fővárosi idősotthonokban segít

Viki

Öleléssel köszönte meg a tűzoltónak a hálás kutya, hogy megmentette

Viki