Image default

Hatalmas összefogással mentették meg Bejglit, az Érden kóborló malacot!

Hatalmas összefogással mentették meg Bejglit, az Érden kóborló malacot! Állatbarátoknak és a Malacvédő Alapítványnak hála, már biztonságban van a kis röfi! 

Rendkívül kalandos utat járt be Bejgli, mire biztonságba került. A Malacvédő Alapítvány közösségi oldalán mondott köszönetet az önzetlen segítőinek, akik nélkül valószínűleg még most is az érdi utcákon kóborolna a sertés.

Posztjukban örömmel jelentették be, hogy megérkezett hozzájuk az Érden kóborló malacka, aki a Bejgli nevet kapta. Mint megemlítik, két csodás család segítségével már biztonságban van.

Október végén keresték meg az Alapítványt azzzal, hogy Érden kóboról egy malacka. Ekkor mèg a gazdi jelentkezését várták, ám hiàba…

A bejentő család hihetetlen türelemmel csalogatta magukhoz nap mint nap. Megbeszèlték velük, hogy ha sikerült becsalni a kertbe, az alapítvány munkatársai azonnal indulnak érte. Időközben azonban az alapítvány autója végleg feladta a harcot. Autó hiányában kitettek egy fuvarkérő posztot, bízva a lehetetlenben… Jelentkezett is egy csodás család, hogy ők elhozzák a malackát  – írták. Szereztek ketrecet, elmentek érte, beterelték a ketrecbe és elindultak vele a 3 órás útra.

Köszönhetően ennek hatalmas összefogásnak végül biztonságba került Bejgli!

 

A Malacvédő Alapítvány évek óta menti a bajba jutottakat

Azért szerveződtünk tapasztalt malacosként alapítványi formába, hogy átlátható, tiszta keretek között segíthessünk a rászoruló sertéseken – írják honlapukon.

“Menedékünkön az örökbe fogadható malacok állatorvosi vizsgálaton esnek át, szükség szerint ivartalanodnak, szocializálódnak. A leendő gazdi egy teljes képet kaphat az állatról, így a lehető legjobb, örök életre szóló párosításokat hozhatjuk össze. A Malacvédő Alapítvány célja, a sertések jólétének maximalizálása. Szeretnénk, hogy megismerjék az emberek, milyen egyéniségek és mekkora lelkük van. Méltatlan diszkrimináció áldozatai hazánkban is.”

A globális változás az egyének szintjén kezdődik, itt az ideje, hogy rájöjjünk: a különbség csak a fejekben van. Hisszük, hogy minden lélek egyenlő, a Földön együtt élünk az állatokkal, nem értünk vannak itt – olvasható oldalukon.

(Forrás: Malacvédő Alapítvány)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Senki sem adott esélyt ennek a bántalmazott kutyának, mégis felépült

magyarallatvedo

Minden évben 5000 mérföldet úszik a pingvin, hogy megmentőjével találkozzon

Marci

Rendőrök mentettek ki 8 kutyát és 2 macskát az iszonyatos állapotok közül

Marci