Image default

Játékajánló: Wau! Wau! Te örökbefogadnál egy szeretnivaló aranyos négylábút?

Győri Zoli a a Mit Játsszunk vlogon mindig valami érdekes társasjátékot mutat be. Ezúttal egy igen hasznos és szerethető kártyajáték bemutatóját hoztuk el nektek.

Fogadd örökbe és szeresd örökre! – így szól a WAU kártyajáték szlogenje, ami az örökbefogadás és a felelős állattartás jelentőségére hívja fel a figyelmet. Legyél te az első, aki 5 boldog kiskutya gazdája lesz, ebben a játékban.

A játék célja egyszerű: legyél te a leggyorsabb, aki öt boldog kis szőrmók gazdijává válik! Gyűjtsd szorgosan a csontlóvékat és szeretgesd az imádnivaló kutyusokat. De van itt még valami! Az sem árt, ha időnként kutyaszorítóba juttatod a többi gazdit, hogy közelebb juss a győzelemhez. Na és persze az sem árt, ha a jutifalikról sem feledkezel meg! De azért csak óvatosan a kártyákkal, mert még a végén rádpirít egy szomszéd gazdi, hogy ,,Nem szabad! Egy jó kutya ilyet nem csinál.” – és rögtön el is kulloghatsz, füled-farkad behúzva.

“A Wau egy egészen egyszerű, kutyusgyűjtögetős partijáték, ami a felelős állattartás jelentőségére hívja fel a játékosok figyelmét, akik menhelyről fogadnak örökbe szeretgetésre vágyó, különleges képességű kedvenceket. Lássuk, hogy tetszett nekünk a csipkelődős, magyar fejlesztésű Wau kártyajáték, melyet nem csak a kutyusok szerelmeseinek ajánlunk!”

A játékot egy fiatal pár: Langa Kitti és Hegedűs Matyi tervezte. Ha megtetszett ez a kártyajáték, itt találod meg:
https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/wau-2021

KAPCSOLÓDÓ

Ez a 70 kilós német dog számos árva cicának az őrangyala

Marci

Állati tetemek és kutyaürülék között tartotta kutyáit egy csetényi férfi

magyarallatvedo

Menedékházikókat épített egy cég kóbor állatok számára

Marci