Image default

A kamionos befogadott egy árva cicát és mostanra állandó útitársává vált

Paul Robertson évek óta kamionsofőrként dolgozik, és amellett, hogy szereti amit csinál, nem szeret egyedül utazni. Robertson egy nagy állatbarát, így úgy döntött, hogy befogad egy cicát, akit Howie-nak hívnak. Howie éveken keresztül Robertsonnal utazott. Amikor Howie 2017-ben meghalt, a férfi nagyon magányosnak érezte magát. Úgy döntött, hogy ismét egy állatmenhelyről fog befogadni egy cicát, hogy egy új útitársat találjon –  írja a cinyau.com.

Az állatmenhelyen egy vörös cicát mutattak neki, akit Percy-nek hívtak. Robertson gyorsan rájött, hogy őt fogja magához venni. Percynek nem volt könnyű élete. Az utcákon élt, és részt vett több, macskák közötti verekedésben. Volt egy sérülése a jobb szeme fölött, és hiányzott az egyik metsző foga is. Bár nem volt túl jó sorsa, mégis nagyon tudott szeretni.

Közvetlenül, hogy Robertson magához vette, egyből el is indultak első közös útjukra. Percy nagyon szeretett a kamionfülkében lenni.

Az első két hétben Robertson többet vezetett az Egyesült Államok nyugati részén. Percy látta a Badlands Nemzeti Parkot, a sziklás hegységet és rengeteg bölénycsordát az út folyamán. Percy imádta az utazás minden percét.

2017 februárjában életének egyik egyik legnagyobb félelmét tapasztalta meg

Míg Percy és Robertson egy ohiói állomáson állt, a macska kiugrott, hogy megkergessen pár madarat. A férfi utána szaladt, de nem volt elég gyors. Robertson próbálta megkeresni, de nem találta. Mivel időre el kellett vigye a drága árút, ezért útnak kellett induljon Percy nélkül.

Robertson közzétette a facebookon, hogy elvesztette a cicáját, és az ismerősei gyorsan cselekedtek.

Gyorsan felhívták a közeli menhelyeket, remélve, hogy megtalálják a vörös cicát. Amikor a férfi megérkezett a célállomásra, még nem tudta hol lehet Percy.

És akkor Robertson észrevett egy narancssárga foltot a lábainál. Lenézett és meglátta Percyt aki próbált kijönni a teherautó alól. A fülke alá bújt be.

A cica éhes és fáradt volt, de szerencsére semmi baja nem történt. Percy és Robertson közel két éve együtt utaznak, és nagyon szeretik egymást. Percy sok boldogságot hozott Robertson életébe.magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Ismét a kihalás veszélye fenyegeti a koalákat

magyarallatvedo

Végveszélyben van a hazai vadmacskaállomány – konferenciát tartottak

Marci

Csak társa segítségével tud tájékozódni a vak kutyus

Marci