Image default

Tündéri videó készült arról, hogyan mosdatja egy cica minden este kutya barátját

Az igazi barátság nem ismer határokat, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy nő története, aki megosztotta kutyája és macskája megható kapcsolatát. A TikTok-on jtwohawks néven ismert Jean Munn videója, amelyben kutyája, Tiger, “fürdőt” kér macskájától, Akaibától, gyorsan elterjedt és több mint 1,1 millió megtekintést ért el.

Jean 2010-ben, középiskola után fogadta örökbe Tigert, a pitbull keveréket. Hat évvel később, amikor befogadta Akaibát, a macskát, azonnal elválaszthatatlanok lettek. Akaiba és Tiger azóta is minden este követik édes rituáléjukat, amikor is Akaiba megfürdeti Tigert.

@jtwohawks They are the sweetest pair. #pitbullsoftiktok #pitmix #catsanddogs ♬ Stuff We Did (from ‘Up’) – Piano Version – your movie soundtrack

Jean elmondása szerint Tiger kölyökkorában sokat gondoskodott Akaibáról, és amikor Akaiba felnőtt, elkezdte viszonozni a szívességet. Még egy másik macska, Cali is osztozik velük az otthonukban, bár az ő kapcsolata nem olyan szoros Tigerrel, mint Akaibával.

Julie Bond, állatviselkedési szakértő szerint az állatok esetében egymás mosdatása nemcsak a tisztaságot szolgálja, hanem a szociális kapcsolatok erősítését is. Az olyen barátságok, mint amilyen Tiger és Akaiba között jött létre, azt bizonyítják, hogy a kutyák és macskák is lehetnek egymás hűséges társai, ha megfelelően szocializálják őket.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Befogadják az árva kutyákat, macskákat: Jubileumi ünnep az Állatvédő Egyesület Veszprémnél

magyarallatvedo

Halálra marta a család kutyája az újszülött babát

magyarallatvedo

A jövő gyermekei tudják, hogy az állatok érezni képes élőlények

Marci