Image default

Hope és Lehoczki László újra akcióban

Csütörtök reggel kérte a rendőrség a híres mentőkutyás Lehoczki László segítségét, egy több napja eltűnt személy megtalálása érdekében. 

A mentőcsoportjuk 3 fővel, 3 kutyával, valamint kiegészülve a helyi rendőrökkel átvizsgáltak különböző területeket, majd Hope jelzése alapján meg is találták a keresett férfit. Sajnos már nem volt életben.

Hope munka után

A keresésben részt vett még, a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület 1 fő+1 kutyával, illetve a HOPE Egyesület 3 fő + 3 kutyával. További képek a lenti Facebook posztra kattintva.

Nemrég írtuk meg, hogy Lehoczki László, a mentőcsoport alapítója közleményében bejelentette, hogy 2023. május 25-én kilépett a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesületből az elmúlt több mint egy év történései alapján. Összefoglalva, a Spider Mentőcsoport és az Egyesület közötti együttműködés ellehetetlenült. Lehoczki László pedig elhatárolódott az Egyesülettől. Az általa alapított Spider Mentőcsoport továbbra is működik és tevékenykedik Miskolc város támogatásával a rászorulók és bajbajutottak érdekében.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Mentőkutyás szervezetek találták meg az eltűnt, idős Anna nénit

Erik

Mancs egykori gazdája „vette kezelésbe” Kajlát, a zalai tűzoltóparancsnok kutyusát

Eszti_mav

Állandó készenlétben – Mentőkutyák gyakorlatoztak Hajdúszoboszlón

Viki