Image default

Másfél hónap után kiköltöznek Joe Biden kutyái a Fehér Házból

Az Amerikai Egyesült Államok mindenkori elnökének hivatalos lakóhelye és munkahelye a kedvenceiknek is otthont nyújt, ez a nemrég megválasztott Joe Biden esetében sem volt másképp. Örömmel konstatáltuk, hogy Major lesz az első befogadott kutya, aki a Fehér Házba költözik, és természetesen velük megy Champ is, aki már rég a család tagja.

Úgy tűnik, Major nem bírta a sok idegent és az ottani nyüzsgést, az egyik titkosszolgálati ügynököt megharapta. Korábban is izgatott volt, gyakran ugrált és ugatott a nagy jövés-menéstől az ott dolgozók szerint, mígnem odakapott valakinek. Az áldozat sérülését azonnal ellátták, de a további balesetek elkerülése végett a kutyák hazaköltöznek az elnök családjának Delaware állambéli birtokára.

Champ már idősebb és nyugodtabb, őt nem zavarta ennyire a sok őr, de Majorral egy csapatot alkotnak, így egyértelmű, hogy ő is hazamegy. A megszokott környezetükben, ismerősök körében valószínűleg nem fordulhat elő hasonló probléma. Hogy visszaköltöznek-e majd még a Fehér Házba, azt egyelőre nem tudni.

CNN

KAPCSOLÓDÓ

Salátával etetik az éhező tengeri teheneket – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Hamburgerrel “zsarolta” a munkásokat a farkas az építkezésen

magyarallatvedo

Több mint 25 ezer hordó rovarmérget találtak az óceán mélyén

magyarallatvedo