Image default

Mi lesz Matthew Perry kutyájával, Alfreddel?

A Jóbarátok sztárja, a Chandler Binget alakító Matthew Perry szombaton elhunyt. A színészre Los Angeles-i otthonában találtak rá, elsődleges információk szerint belefulladhatott a jakuzzijába. A hatóságok megállapították, hogy nincsenek idegenkezűségre utaló nyomok. De mi lesz Matthew Perry kutyájával, Alfreddel?

Lisa Kudrow megtörte a csendet és közvetve üzent a világnak Matthew Perry halála után – számol be a Blikk. Mint kiderült, a színésznő még mindig értetlenül áll a történtek előtt. Lisa Kudrow egyik nagyon közeli ismerőse azonban a Daily Mailnek elárulta, hogy a 60 esztendős színésznő – aki a sorozatban Phoebe Buffayt alakította – értetlenül áll a történtek előtt:

Ez nem tűnik valósnak és tisztességesnek sem neki, sem pedig a bandának. Matthew végre békében volt önmagával és élete legjobb évét töltötte, mióta kiadta a könyvét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés

Egyszerűen élvezte az életet – monda el Kudrow barátja. Majd hozzátette, a színésznő azon gondolkodik, hogy örökbe fogadja Perry kutyáját, Alfredot, akit a színész még három évvel ezelőtt vett magához.

Blikk nyomán Magyar Állatvédelem