Image default

Meg akarták mérgezni egy család kutyáját, de a gyereküket ölték meg

Mérgezett süteménnyel akartak megölni egy kutyát, mert az sokat ugatott. A süteményt azonban a család kétéves kislánya ette meg – írta meg a Tények a The Mirror információira hivatkozva.

Csütörtökön meghalt egy kétéves kislány a mexikói Jalisco államban, miután véletlenül megette a kutyájuk megmérgezésére szánt süteményt. Heidy Valeria két nappal kórházba kerülése után vesztette életét, a kislánynak kétszer leállt a légzése. A második alkalommal hiába küzdöttek az orvosok a kis Heidy életéért, nem sikerült őt visszahozni.

A gyermek a Tototlan-ban lévő házuk előtt találta a süteményt, ami halálát okozta. A szomszédságot mélyen megrázta a kislány halála. A tragikus eseményt követően az interneten különböző közösségi oldalakon adtak hangot döbbenetüknek és felháborodásuknak. Többen egy környéken élő szomszédot vádoltak meg azzal, hogy ő volt az, aki megpróbálta megmérgezni a kutyát, mivel zavarta annak gyakori ugatása.

A rendőrség szóvivője, Epigmenio Carrillo a helyi sajtót arról tájékoztatta, hogy jelenleg nyomoznak a kislány halálánban és keresik a tettest.

A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e összefüggés két másik mérgezéses eset és Heidy Valeria esete között. Heidy Valeria megmérgezésével egyidejűleg egy kutyát és egy hétéves gyereket is megmérgeztek a környéken. Őt jelenleg kórházban ápolják.

Fotó: La Noticia Digital

KAPCSOLÓDÓ

Halott teknősök százait mosott a partra a víz Mexikónál

Marci

Több mázsa idegenhonos halat akartak betelepíteni, de időben lebuktak

Marci

Hazánkból már eltűnt fészkelő faj, egy kövirigó bukkant fel Baján

Marci