Image default

Meglepetésként havat kapott a haldokló, télimádó kutya, hogy játszhasson egy utolsót

Rajongott a hóért a bernáthegyi, ezért a gazdik egy utolsó hatalmas meglepetéssel készültek számára. A közösség segítségével még egy utolsó nagy játékra való dombot hordtak össze neki.

Halálos beteg volt egy utah-i kutya, ezért a gazdái úgy döntöttek, hogy elaltattatják Maggie-t. Azonban mielőtt a bernáthegyi örökre itt hagyta volna a földi életét, még egy meglepetést szántak neki: szerették volna, ha a télimádó eb utoljára játszhatott volna egy nagyot a hóban.

A gazdik a Facebookon kezdtek havat keresni Maggie hétfőre tervezett elaltatása előtt. A poszt eljutott egy Salt Lake City-i rekreációs parkhoz, ahol a jeget karbantartó rolbából végül a remélt 10-20 liternél sokkal több hó jött össze, így a daganatos betegséggel küzdő Maggie-nek kisebb dombot építettek a kertben.

Maggie utolsó havas pillanatairól a park osztott meg több fotót is. A bejegyzésben együttérzésüket fejezik ki a hozzátartozóknak, és remélik, hogy sikerült a hóval egy kis földi mennyországot teremteni a kutya utolsó óráira.

szeretlekmagyarorszag.hu – Magyar Állatvédelem

fotók: Facebook, Salt Lake County Parks and Recreation)

KAPCSOLÓDÓ

A volt katona betört egy állatmenhelyre, hogy elhozhassa az elveszett cicáját

Marci

A rettenetes körülmények miatt pusztultak el a kölyökkutyák

Marci

Kitűnő üzlet a kutya- és macskaklónozás Amerikában

magyarallatvedo