Image default

A szív megszakad – Újrahasznosított hirdetőtáblákból csináltak menedéket a kóbor kutyáknak

A sátorszerű szerkezet biztonságos menedéket biztosít az utcán kóborló állatoknak, ráadásul teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készült.

Egyes statisztikai adatok szerint Thaiföldön közel egymillió kóbor kutya van, csak Bangkokban a becslések szerint a háromezret is elérheti az utcán élő állatok száma.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A kutyák folyamatos veszélyben vannak,[/perfectpullquote]

hol az éghajlati viszonyoknak, hol a kaotikus közlekedésnek, hol pedig bántalmazásoknak vannak kitéve.

A Stand for Strays nevű szervezet a probléma enyhítésére létrehozta a Homeless Allot Model-t, ami egy hirdetőtáblákból készített, újrahasznosított, funkcionális menhely.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A szerkezet könnyen telepíthető, és bárhol felállítható,[/perfectpullquote]

hogy megvédje az állatokat a heves esőtől és a tikkasztó hőségtől.

A hirdetőtábla paneljét a falhoz rögzítik, a tetejére zsanérokat erősítenek, alul pedig lenyitható, így egy sátorszerű építmény készíthető belőle néhány mozdulattal. A menedék higiénikus és esővédett helyet biztosít a kóbor kutyáknak, a beépített tálakba pedig élelmet és vizet is lehet tenni nekik.

(Forrás és fotók: Designboom)

KAPCSOLÓDÓ

Menhelyre vitték a menyasszonytáncért kapott pénzt

magyarallatvedo

Menhelyen jártak a debreceni jégkorongosok, a kutyák nagyon örültek nekik – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

A világon élő növények kétötödét kihalás fenyegeti!

magyarallatvedo