Image default

Nagy meglepetésre kacsamama lett egy angol nő, miután kikeltek a boltban vásárolt tojások

Meghökkentően jól sikerült az interneten vásárolt keltetőgép kipróbálása egy 31 éves angol nőnek. Deza Empson a boltban vett kacsatojásokkal akarta tesztelni a papagájtenyésztéshez vásárolt inkubátort, de a tojások váratlanul kikeltek, írja a Metro cikkére hivatkozva a szeretlekmagyarorszag.hu.

A nő eredetileg hat tojást vett a TikTokon látott teszthez, és azt tervezte, a bolti tojásokkal próbálja ki, hogy mennyire tartja a hőt a keltetőgép, valamint azt is, hogy a berendezés segítségével látja-e a tojások belsejét, mielőtt élesben használta volna a papagájtojásokkal. A próba olyan jól sikerült, hogy néhány nap múlva észrevette: a szupermarketben vett tojások közül négyben erek fejlődtek ki, és lassan kivehetők volt a belül mocorgó kiskacsák körvonalai is. Idővel aztán három fióka kikelt, így Deza Empson június közepe óta boldog mamája a River, Dusk és Daisy névre keresztelt kacsáknak. Deza szerint a madarak rengeteget pancsolnak a kádban, de nagyon szeretnek mostohaanyjukhoz bújni is.

Ráadásul bárhova megy, a három madár vígan totyogva követi. Nem hagyják békén főzés vagy tévézés közben sem. A legnagyobb kihívást azonban a kacsaürülék állandó takarítása jelenti.A három fióka közül Daisyhez fűzi a legszorosabb kapcsolat. Ez a kacsa kelt ki utoljára, ráadásul egyedül nem boldogult a tojáshéjjal, ezért Deza segített neki. Talán emiatt is folyton a pótmamája után hápog a háromhetes kiskacsa.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Kép: Deza Epson/SWNS Lee McLean/SWNS

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Ennél a galambnál túltengett az anyai ösztön és csokitojásokat őrzött (Videó)

magyarallatvedo

Eb-elődöntőt nézett a kutya a gazdájával, gólörömnél így tombolt – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Fiatalok kínoztak kacsákat Szombathelyen, szemtanúkat keresnek az állatvédők

magyarallatvedo