Image default

Sérült állatokat is gondozó szervezetek jelentkezését várják egy új pályázatra

https://magyarallatvedelem.hu/wp-content/uploads/2023/12/fradi44.webp

Az OrtoPet támogatói programot hirdet állatvédelmi szervezetek számára. Most kifejezetten olyanok jelentkezését várják, akik sérült állatokra specializálódtak, vagy azokat is gondoznak.

A pályázat célja, hogy öt olyan állatvédelmi szervezet munkáját támogassa az OrtoPet kedvezményekkel, marketinggel, szórólapokkal, akik sérült állatokat is gondoznak.

Pályázat segítené a sérült állatokat és gondozó szervezeteiket

A pályázat keretében nyert állatvédelmi szervezetek az OrtoPet-ben fellelhető termékekhez nagykereskedelmi áron juthatnak hozzá, emellett egy általuk meghatározott keretig támogatjuk az eszközök beszerzésére szánt összeg adománygyűjtését, támogatói kupon vásárlási formájában, illetve adománygyűjtő urna kihelyezésével.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. október 20.

További információk és jelentkezés ide kattintva.

Az OrtoPet küldetéséről

Az OrtoPet márkát a kutyák iránt érzett tisztelet és szeretet indította útjára miután megtapasztalták azt, hogy korábban a beteg kutyusoknak nem, vagy csak ritkán volt megfelelő eszközük a gyógyulásra és a rehabilitációra. Az Ortopet célja és küldetése az, hogy

segítse az embereket megtanítani abban, hogy az eutanáziának vannak alternatívái.

Azt vallják, idős, fogyatékkal élő vagy sérült kisállat gyakran évekig élhet magas színvonalú életet mellettünk. Ehhez csak egy kis támogatásra van szüksége, pelenkára, láb merevítőre vagy kerekes kocsira. Minden termékük mögött egy hosszú tervezési folyamat húzódik, amely közvetlenül a csökkent mozgásképességű állatok gazdáinak és az állatorvosi tapasztalattal rendelkező szakemberek kezéből származik.

Ezt olvastad már?

Nem csak az OrtoPet vallja azt, hogy a kutyák életre szóló társak. Mindig ott vannak mellettünk, amikor a legnagyobb szükségünk van rájuk, és mi mindent megteszünk, hogy viszonozzuk amit értünk tesznek. Minden bizonnyal így van ez a tizenöt éves Dylan esetében is, aki önkéntesként dolgozik a georgiai Kennesawban található Mostly Mutts állatmentő központban.

Egy nap egy Gracie nevű kiskutya érkezett a menhelyre, akinek hiányzott két mellső lába, így komoly segítségre volt szüksége. Fiatal kora ellenére Dylan elhatározta, hogy tesz valamit. Felvette a problémamegoldó kalapját, és rájött, hogy a LEGO téglák jelenthetik a megoldást. Olvasd tovább a szívet melengető történetet IDE kattintva.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Már kitölthető a civil szervezeteknek szóló 500 millió forint keretösszegű pályázat adatlapja

Marci

Eljött a nagy nap: minden állatvédő szervezet megkapta az egyedülálló támogatást

Marci

Ő maga is kerekesszékben él, így mozgáskorlátozott kutyákat fogad örökbe

magyarallatvedo