Image default

Megmentették a sérült Sipi cica életét, most pedig a gazdiját keresik a barátságos macskának

Megmentették a sérült Sipi cica életét, most pedig a gazdiját keresik a barátságos macskának. A cicus nagyon rossz állapotban volt, amikor ráakadtak, de a gondoskodásnak köszönhetően már jól van. 

Közösségi posztjában keresi a gazdáját egy talált és sérült cicának a Speciális Állatmentő Egység. Mint írták, “SOS gazdáját keressük ennek a kedves idősebb cicának, akit egy garázsban találtak a VII. Kerület Síp utca 20 szám alatt.” Ezért a Sipi nevet kapta az állatmentőktől.


Megemlítik, hogy Sipi rossz állapotban volt, amikor ráakadtak. Nagyon vérzett a szája, és a testhője alacsony volt. A Fiv/Felv tesztje negatív, Giardia és FPV tesztje szintén negatív lett.

Kiemelték, hogy Sipi nagyon szelíd és minden tesztje negatív, ebből és a sérüléseiből arra következtetnek, hogy kieshetett valahonnan az ablakon.

Felhívják a figyelmet, hogy a gazdi közvetlenül a Supervet 0-24 -nél tud érdeklődni a 0-24 hívható 061 814 28 00 telefonszámon.

Akik szeretnék támogatni az állatvédők munkáját, megtehetik az alábbi számlaszámra történő utalással vagy az adó 1% rendelkezéssel:
Speciális Állatmentő Egység Alapítvány
16200106-11637701-00000000
1% – KÉT JÓTETT
Adószám: 19154286-1-43
A beérkezett adó 1% felajánlást az alábbi módon osztjuk el:
50% – Tollas Barát Madármentés
50% – Speciális Állatmentő Egység

Szegény Cucu malacért is nagyon sokat kellett küzdeni!

Nemrégiben írtuk meg, hogy egy agyongyötört malacka életét mentették meg a Speciális Állatmentők! Az apró kismalac nagyon rossz állapotban kóborolt, testét sérülések sokasága borította. De most végre jó kezekbe került!

Egy rendkívül rossz állapotban lévő malacot mentett meg a Speciális Állatmentő Egység februárban. A szervezet közösségi oldalán osztott meg néhány részletet a kis sertés állapotáról, pár fénykép kíséretében.

Mint írták bejegyzésükben, ahogy megfogták, azonnal bevitték a Supervet 0-24be és azonnal neki is álltak az átvizsgálásnak.

“Nem láttuk, hogy ekkora a baj, elkezdték feltárni a sebeket és egyre több és több seb jött elő. Van itt harapás, karmolás, mély vágás. Hogy fájhatott szegénynek, ki tudja mióta lehet így. Kórházi ellátásra be lett véve. Antibiotikumok, sebkezelés hosszasan…” – írták.

Hangsúlyozták bejegyzésükben, hogy hogy nagyon köszönik a beérkezett adományokat “Cucunak”, a mentett malackának.

Ha valaki szeretné a továbbiakban is segítseteni a Speciális Állatmentő Egység munkáját, az alábbi számlaszámra történő utalással teheti meg:
16200106-11637701-00000000

(Forrás: Speciális Állatmentő Egység Facebook)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

“Az egyik török parancsnok elsírta magát a magyar kutatómentők felkészültségétől”

magyarallatvedo

Indul az ivartalanítási akció! Most nőstény macskatartók jelentkezését várják

Eszti_mav

Beteg, legyengült cicákat mentettek a budapesti rendőrök

Erik