Image default

Szorult helyzetből szabadították ki a kutyust a hős tűzoltók!

Szorult helyzetből szabadították ki a kutyust a hős tűzoltók! Két esetben is kutyát kellett menteniük a lánglovagoknak a napokban.

Bajba jutott kutyákat mentettek a tűzoltók – osztotta meg közösségi oldalán rövid posztjában a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írták, a dombóvári hivatásos tűzoltók járda és kerítés közé szorult kutyát mentettek ki, míg Siófokon egy padlástéren ragadt ebet szabadítottak ki a hullámpala és lambéria közti „börtönéből” a siófoki kollégáik.

Hálás köszönetünk!

Nagykátán pár napja iszaptározóból mentették ki Morzsit!

Csillogó szemekkel köszönte meg Morzsi a tűzoltóknak, hogy kimentették a tisztítótelep iszaptározójából!

Nem mindennapi mentéshez riszatották a Nagykátai Hivatásos Tűzoltóság lánglovagjait! Egy 8 éves keverék kutyus – Morzsi – a szennyvíz tisztítótelep iszaptározójába ragadt. Természetesen hétköznapi hőseink nem ismernek lehetetlent, így Morzsi kiszabadult szorult helyzetéből.

De lássuk is a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság beszámolóját az esetről: 

“Előbb fizikai, majd mentális problémái is keletkeztek a tápiószecsői Morzsinak. Ebben a sorrendben, azaz előbb a fizikai, majd a mentális problémáit oldották meg a nagykátai hivatásos tűzoltók. 
A nyolcéves keverék ma délelőtt mindkét létezési szinten elakadt, a teste egy tisztítótelep iszaptározójába, a lelke pedig a kétségbeesés fogságába esett. 
Ámde! Sem az ott dolgozók, nem a tűzoltók nem nézhették tétlenül ezt a kíméletlen iszapwellnesst, úgyhogy kirántották Morzsit a mélypontról. 
Ennek a képeken nem látható bandatagok is felettébb megörültek, akik Morzsi szabadulószobájától kissé távolabb követték az eseményeket. A végén mindenki hazament.  Kész-passz!” – írta a Katasztrófavédelem.

(Forrás: BM OKF, Fotók: Dombóvári HTP, Siófok HTP)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Buszsofőr és tűzoltók mentettek meg tacskót a busz kerekei közül

magyarallatvedo

Sérült gólyát mentett a Szentesi Mentőközpont

Erik

Hatalmas kihívás előtt a Fehér Holló Alapítvány: újszülött cickányok életéért küzdenek!

Erik