Image default

Zseniális tábort szervez állatrajongó gyerekeknek az ország legnépszerűbb vadasparkja

A Budakeszi Vadaspark 2024-ben is megszervezi Vackor és Berkenye elnevezésű napközis táborait, ahol általános iskolás diákok a természetben, az állatvilággal ismerkedve gyűjthetnek felejthetetlen nyári élményeket.

A programok során a gyerekek kivételes betekintést nyernek a vadaspark mindennapjaiba, kipróbálják az állatgondozói feladatokat és interaktív játékokon keresztül ismerkednek meg az erdei élet sokszínűségével.

A táborok tematikája és programjai

A Budakeszi Vadaspark két táborral, Vackor és Berkenye néven, várja a természet és az állatok iránt érdeklődő gyerekeket. Mindkét tábor hasonló programstruktúrával, de kisebb eltérésekkel bír. A napok reggel 7:30-kor az érkezéssel és regisztrációval kezdődnek, majd 8:30-kor közös reggelivel folytatódnak.

A délelőtti programokon megetetik az állatokat, erdei kirándulásokon vesznek részt vagy éppen az állatsimogatóban töltődnek. Ebéd után közösségi játékokkal, állatbemutatókkal és különleges kalandparki programokkal telnek a napok. A nap az uzsonnát követően 16:30-kor zárul.

Kinek ajánlott?

Ez a tábor kiváló választás minden kis természet- és állatbarát számára, aki szereti a kalandokat és nem riad vissza az új dolgok kipróbálásától. A Budakeszi Vadaspark szakértő gondozói minden gyermeknek biztonságos környezetet biztosítanak, ahol a gyakorlati tudás és a személyes élmények ötvözése révén, játszva mélyíthetik el az állat- és természetismeretüket.

A tábor során a gyerekek megtanulják, hogyan gondoskodjanak más élőlényekről, ami segít empátiás készségük és felelőségtudatuk fejlesztésében. Az állatokkal való interakció javítja a gyerekek kommunikációs készségeit és segít leküzdeni a szociális szorongást, miközben játékos és támogató környezetben tanulhatnak. Az állatokkal való érintkezés növelheti a gyerekek fizikai aktivitását és ösztönözheti őket a szabadban töltött idő növelésére.

A Vackor és Berkenye Napközis Táborok a nyári szezon során heti turnusokban, júniustól augusztusig, nyújtanak feledhetetlen élményeket a résztvevő gyerekeknek. A táborokba a Vadaspark hivatalos oldalán lehet jelentkezni. Turnusonként 25 férőhely biztosított, túljelentkezés esetén a jelentkezőt várólistára veszik fel. A jelentkezési határidő a táborokat megelőző hét hétfője.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Van egy vadasparkunk, ahol elképesztő munkát végeznek a vadmacskák fennmaradásáért

Eszti_mav

Itt az alkalom, hogy felfedezzük az erdő állatainak éjszakai életét

Eszti_mav

A vadmacskák védelmében indít programot a Budakeszi Vadaspark

magyarallatvedo