Image default

Véletlenül feladta postán a macskáját egy amerikai család!

Véletlenül feladta postán a macskáját egy amerikai család! A cica beugrott a család egyik visszaküldésre váró dobozába. A macskát végül az Amazon egyik dolgozója mentette meg, nagyjából egy hét után.

Véletlenül feladta a macskáját egy amerikai család az amazonos csomagjával, végül több száz kilométert megtéve, napokkal később kapták vissza a házikedvencüket -írja a BBC forrásait idézve a 24.hu.

Mint írják, a Galeanának nevezett cica április elején tűnt el Utah-i otthonából, amikor is észrevétlenül beugrott a család egyik visszaküldésre váró dobozába. A macskát végül az Amazon egyik dolgozója mentette meg, nagyjából egy hét után.

Az állat meglepően jó egészségnek örvendett annak ellenére, hogy napokig nem kapott enni vagy inni.

A kézbesítőcég dolgozója, miután észrevette a macskát, állatorvoshoz vitte, ahol beolvasták a mikrochipjét, és megjelentek a tulajdonos, Carrie Clark adatai. Mikor az állatorvos felhívta, és elmagyarázta, mi történt, a nő teljesen lesokkolódott, és először azt hitte, csak viccelnek vele.

Végül visszakapta kedvencét, aki pár perccel később abba is hagyta a remegést, és látszólag megnyugodott. Mint kiderült, a macskának az volt a szerencséje, hogy a doboz egy része nyitva volt, így volt levegő, ezen felül az időjárási viszonyok is kedveztek annak, hogy ne fagyjon meg, vagy kapjon hőgutát – jegyezték meg.

 

(Forrás: 24.hu, Fotó: FACEBOOK / CARRIE CLARK)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Több állatvédő szervezet is támogatja anyagilag az állatok ivartalanítását

Marci

Hány forintot ért 1875-ben az állatvédelem?

magyarallatvedo

Állatkínzás: macskával játszottak kosárlabdát a szabolcsi faluban – frissítve a törölt videóval

magyarallatvedo