Image default

Világsztárok, akik a hollywood-i csillogást farmra és állatokra cserélték

Addig állították vörös szőnyegre és üldözték a lesifotósok a sztárokat, amíg úgy döntöttek, tanyasi életre váltanak. Persze nem a világtól távol eső, komfort nélküli tanyákat választják az A-listás celebek, sokkal inkább a mesés dombok ölelte nyugodt helyek mellett teszik le a voksukat, ahol hatalmas farmokat tudnak építeni maguknak. 

Megnéztük, kik azok a sztárok, akik vidéken találták meg álmaik otthonát.

Jennifer Garner családi birtoka a szíve csücske

Jennifer Garner családi birtoka 1936-óta száll generációról generációra. A Locust Grove-i ingatlant mindig a kedvenc helyeként emlegeti, TikTokon pedig rendszeresen

bepillantást enged a környék életébe és előszeretettel jelentkezik be lovaglás közben.

De megmutatta már magát traktoron ülve vagy éppen tököt szedve Halloween előtt. A színésznő a 2015-ben indult Organikus bébiételeket gyártó Once Upon a Farm társalapítója, a receptekhez pedig a sztár farmjából merítik az ihletet.

Gigi és Bella Hadid is jól érzi magát a farmon

A Hadid család pennsylvaniai birtoka igazi menedék volt a modellek számára a világjárvány ideje alatt és Gigi itt is élt 2020-as várandóssága alatt. Az Instagram-követőiknek gyakran mutatják meg farmjukat, ahol

tehenek, lovak és pónik között töltik idejüket.

A harminckét hektáros ingatlan New Hope-ban található, Philadelphia közelében.

Martha Stewart birtoka igazi világsztárhoz méltó

Martha Stewart százötvenhárom hektáros farmja Bedfordban található, New Yorktól mintegy két órára. Interjúiban rendszeresen hangoztatja, hogy az állatok között találta meg a boldogságát.

Farmján lovak és öt szicíliai szamár is él.

A birtok kapuit alkalmanként megnyitja a kíváncsi szemek előtt, ilyenkor egy maroknyi érdeklődőnek tart privát sétát, hogy megmutassa, mi történik konyhakertjében és mi a helyzet az állatai körül.

Kevin Bacon farmjának mindennapjait a TikTokon is nyomon követhetjük

Kevin Bacon 1983-ban vásárolta meg Connecticut farmját, ahol feleségével, Kyra Sedgwick-el él. Előszeretettel mesélnek tanyasi életükről, ahol mindennapjaikat pónik, alpakák és lovak társaságában tölthetik.

Magyar Állatvédelem, forrás itt.

KAPCSOLÓDÓ

2 tonna tápadomány talált gazdára a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány játékában

Marci

“Halott kutyát” küldött egy állatvédő szervezet az F1-főnöknek

magyarallatvedo

A legfontosabb kérdések, mielőtt állatot fogadnánk örökbe

magyarallatvedo