Image default

SOS: Egy kocsiban várja megmentőjét az út szélén hagyott kutyus!

Napok óta Tarcsapusztán, az út szélén feküdt a képen látható kedves jószág, akinek a Harkányi Állat- és Természetbarátok Egyesülete Közhasznú Szervezet próbál gazdát találni a közösségi médián keresztül.

Elmondásuk szerint többen raktak le neki élelmet, végül egy állatszerető úr kocsijába ugrott be, akinek megesett a szíve rajta, szerencsére nem dobta ki, nem kergette el, hanem elindult vele segítséget kérni.

Az úr minden követ és lehetőséget megmozgatott, több állatvédő szervezettől, menhelytől kért segítséget, civil állatvédőktől, szomszédoktól, állatbarátoktól, de sajnos senki nem tudta befogadni az árva kutyust. Sajnos a menhelyek nagyrésze jóval a teltház felett üzemel.

A megmentő saját hat kutyájával nem merte összeengedni a szuka kutyát, és mivel dolgozik, nem tudja felügyelni őket. De így sem hagyta magára, jelenleg az autójában várja, hogy megérkezzen a felmentősereg.

A kutyus okosan, türelmesen várakozik, hogy a “kétlábúak” döntsenek a sorsáról. abban reménykedik az egyesület, hogy felhívásukat remélhetőleg látja egy olyan ember, akinek van helye ennek a kislánynak.

A kutyus egy fiatal, ártatlan, nagyon kedves szuka, aki hálás, hogy nem hagyták az út szélén. Egy angyalt keresünk aki befogadná szerencsétlent! – áll a szervezet bejegyzésében.

KAPCSOLÓDÓ

Spanyolország döntött: hivatalosan is érző lényeknek nyilvánították az állatokat

Marci

Tűzoltók szabadították ki a kerítésbe szorult kutyust

magyarallatvedo

Élő adásban vicces jelenet: húzta el a vakvezető kutya a BBC időjósát

magyarallatvedo