Image default

Gizit megint elzavarták, újra gazdát keres

Azt mondta az örökbefogadási szándékát jelző várandós feleség, hogy azonnal érezte Gizivel a kötődést, ő fogja biztosítani az ikerterhességben megmaradt gyermeküknek az elveszett testvére után fellépő hiányt – kezdi posztját az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány. De nem így lett. Gizi újra gazdát keres.

A feleség jó pár napig járt Gizihez sétáltatni, ismerkedni, hol egyedül, hol a férjével együtt. Számos alkalommal átbeszélték velük Gizi szomorú előéletét, hogy lakáskutyából a zord utcai életre ítélték az eredeti gazdái, úgy mentették ki. Később ugyan volt egy -a menhelyükre rendszeresen járó -kutyasétáltató család, akik örökbefogadási szándékukat jelezve felénk néhányszor hazavitték magukhoz. Szerették volna a már meglévő kutyájukkal összeszoktatni, de ők is cserben hagyták Gizit.

Végre örökbefogadják Gizit

Ezekből is látszik, hogy egy többszörösen megtört lélekről van szó, aki még egy törést már nem szenvedhet el. Nagyon sajnálták őt és tökéletesen egyetértettek abban, hogy most már ideje Gizi gyógyulásának és ez náluk meg is fog történni. Át is beszélték a mindkét oldalról felmerülő kérdéseket. Az örökbefogadás megtörtént. Az alapítvány kérte a családtól, hogy erősebben tartsuk a kapcsolatot. Ezt követően rendszeresen érdeklődtek a családnál Gizi hogyléte felől.

Pár hét után a feleség telefonált, hogy szóljon a komplikációk miatti kórházba kerüléséről. A szülésig a férjjel maradt Gizi. Ezután kérték, hogy 3 naponta tartsák a kapcsolatot, különösen a férjjel, hogy tudjanak segíteni, ha szükséges. Az ismerőseik közül is voltak olyanok, akik segítő kezeikről biztosították őket. Mindezek ellenére a férj egyszer sem hívta az állatmentőket. Mások segítségnyújtását is elutasította.

Gizi
Gizi, amegtört szívű
Gizinek mennie kell

Majd az alapítvány jelzést kapott, hogy a férj és a 2 nagymama új gazdát keresnek Gizinek. Azonnal hívták is a férjet, aki közölte, hogy most a gyerek a prioritás és a kutya nem való lakásba, kutyaszőr van és blablabla…

Emlékeztették, hogy szerződés van a feleség és az alapítvány között, ami köti őket az abban foglaltakhoz. Aztán a feleséggel is egyeztettünk, aki folyamatosan sírt és elmondta, hogy Gizi távozásáról a fentebb említett három ember döntött.

Egyértelmű volt, hogy a férjjel nem jó Gizinek, csak egy megtűrt valaki a számára. Megbeszélték, hogy elhozzák Gizit tőlük. Az elhozatal napján szólt a férj, hogy van egy Gizinek segíteni akaró család, akikkel a kapcsolatfelvétel meg is történt még aznap, miután visszahoztuk a menhelyre a mit sem sejtő, gyanútlan Gizit.

Új gazdi a láthatáron?

Két alkalommal vitték el Gizit hozzájuk, de sajnos a pár macskája nagyon rosszul reagált Gizire, így átbeszélve velük az egész helyzetet, így Gizi örökbefogadását közösen elvetették.
Gizi megint nem találja a helyét, stresszes, feszült és totál meg van borulva. Ismét az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány menhelyén van…

Akit meggyőztek ezek a gyönyörű szemek és szeretné, hogy Gizi őt boldogítsa gyorsan vegye fel a kapcsolatot Állatokat Védjük Együtt Alapítvánnyal.

Magyar Állatvédelem

Egy évig várta halott gazdáját, majd öngyilkos lett a hűséges kutya