Image default

Hatalmas összefogás az éhező, árva állatokért – Te is segíthetsz!

Az idei nyár sajnos még nehezebb helyzet elé állította az állatvédő szervezeteket, mint valaha. Az élelemhiány komoly problémákat okoz, és a helyzet megoldásáért társadalmi összefogásra van szükség. A Hangya Közösség Alapítvány mostani kezdeményezése komoly segítséget nyújt a nehézségekkel küzdő állatvédő szervezeteknek.

Az állatvédő szervezetek minden évben hatalmas erőfeszítéseket tesznek azért, hogy gondoskodjanak a menhelyeken élő, elhagyott és sebesült állatokról. Azonban idén a támogatók száma drasztikusan csökkent, az iskolai menzák bezártak a nyári szünet miatt, és a nehezedő gazdasági helyzet, valamint az emelkedő árak mind-mind megnehezítették az élelem beszerzését. Ebben a helyzetben a Hangya Közösség Alapítvány azzal a kezdeményezéssel lépett elő (már nem először), hogy összefogja az embereket és segítséget nyújtson az állatvédő szervezeteknek.

Hatalmas baj az élelemhiány

Az alapítvány azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az állatvédők helyzetére és ösztönözze az embereket az adományozásra. Kreatív kisvideók és figyelemfelhívó akciók révén igyekeznek megmozgatni az embereket, hogy segítsenek az élelemhiány problémájának megoldásában. A cél az, hogy minél több embert bevonjanak és a mentett állatoknak biztosítsanak több hétre elegendő élelmet.

Az állatvédő szervezetek számára az élelemhiány nem csak egy kényelmetlenség, hanem komoly veszélyt jelent. A menhelyeken élő állatoknak megfelelő táplálékra van szükségük ahhoz, hogy egészségesek maradjanak és esélyük legyen egy boldog otthonra. A Hangya Közösség Alapítvány kezdeményezése tehát életmentő lehet az állatok számára.

Fontos hangsúlyozni, hogy az állatvédő szervezetek és a Hangya Közösség Alapítvány közötti együttműködés nem csak az állatoknak, hanem az embereknek is sokat adhat. A közösségi összefogás erősíti az emberséget és a felelősségvállalást, és lehetőséget ad mindenkinek, hogy részese legyen egy nemes ügynek.

Bármilyen kis adománnyal is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az állatok megfelelő ellátást kapjanak, és esélyük legyen egy boldogabb jövőre. A Hangya Közösség és az állatvédő szervezetek közös erőfeszítése a segítségnyújtásra való ösztönzésben és az állatok megsegítésében példamutató lehet mindannyiunk számára.

Támogatásodat sokféleképpen kifejezheted:

MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség

Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000

Paypal: info kukac hangyakozosseg.hu vagy Hangya Közösség Alapítvány

Adományvonal: 13 600 / 82 – Hívásoddal, vagy smseddel 500 Ft-tal

Még több információ a kampányról: www.hangyakozosseg.hu

Kiemelt kép forrása: Hangya Közösség

KAPCSOLÓDÓ

Őseink módszerei: vegyszer helyett vadászgörényekkel a rágcsálók ellen

magyarallatvedo

Meglepetések sorozata: ezúttal egy teve bukkant fel Kecskemét határában

Marci

Samm lehet a világ jelenleg élő legidősebb macskája – VIDEÓVAL

magyarallatvedo