Image default

Bárány banda legelészett a legnagyobb nyugalomban a miskolci lakótelep tömbházai között

Bárány banda legelészett a legnagyobb nyugalomban a miskolci lakótelep tömbházai között. Az állatok valószínűleg a közeli Vargahegy egyik állattartó portájáról szökhettek el. 

Érdekes képeket közölt tegnap a Boon.hu, népszerű borsodi hírportál. Egy csapat bárány és egy kos jelent meg az avas-déli lakótelepen a hátsó kutyafuttatós részen november 4-én reggel.

Mint írják, a meglepő ez esetről egy felhasználó tett közzé fényképeket az egyik miskolci csoportban a közösségi médiában. A fénykép készítője viccesen azt is megjegyezte, hogy “hamarosan már fűnyíróra sem lesz szükség, mivel a barik legalább halkak.”

A Boon érdeklődésére olvasójuk elmondta, hogy az eset a Mednyánszky utca környékén történt és mostanra elmentek az állatok onnan. A fotókat pedig azért készítette el, mert a látvány meglepte, amikor reggel kinézett az ablakon, hiszen ilyesmi azért ritka az ember az Avason.

Valószínűsítette, hogy a nem messze található Vargahegyen lehetnek olyan porták, ahol juhokat tartanak és onnan szökhettek ki.

(Forrás és képek: Boon.hu)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Bárányokat loptak, de túl birkák voltak hozzá

Viki

A kis Yoda: lámacsikó született Miskolcon

magyarallatvedo

Ritka, hármasiker kisbárányok jöttek világra

magyarallatvedo