Image default

Megtörtént a valódi karácsonyi csoda: minden állatot örökbefogadtak a menhelyen!

Megtörtént a valódi karácsonyi csoda: minden állatot örökbefogadtak a menhelyen! A pennsylvaniai menhely 47 éves története alatt először fordult elő, hogy egy állat sem volt a kennelekben.

Karácsony előtt két héttel majdnem megtelt a pennsylvaniai Adams County SPCA, az állatmenhely viszont az ünnepek előtt már azt közölte, hogy szentestét már minden kutyájuk új gazdinál tölthette – szúrta ki a Mirror cikkét a 24.hu.

A menhely munkatársai beszámolójuk mellett egy fotót is közzétettek az üres kennelekről.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy macska még volt a telepen, de ő csak arra kóborolt – jegyezték meg viccesen.

A menhely sajtóközleményében azt írta, 47 év után ez első alkalom, hogy üres volt az Adams County SPCA, nem hogy karácsonykor, máskor sem fordult elő ilyen.

Ez egy igazi karácsonyi csoda!

– írták.

Az állatmenhelyről egyébként idén 598 kutyát fogadtak örökbe, és 125 kóbor ebet sikerült újra összehozniuk a gazdáikkal.

Idén hazánkban is számos kutyát fogadtak örökbe!

Idén is számos kutyus került örökbefogadás útján szerető gazdihoz. De vajon hogyan köszönnék meg azt, hogy többé nem kell a menhelyen várniuk a sorsuk alakulását? Képzeletbeli levél minden gazdihoz.

Kedves Családom,

Eljött az év vége, és én, az örökbefogadott kutyusotok visszatekintettem 2023-ra. Az év elején a mezőt jártam, picike voltam és vacogtam, majd jöttek az állatvédők és magukkal vittek. Erőre kaptam, gondoskodtak rólam, de valami hiányzott. Aztán jöttetek Ti. Ahogy megpillantottalak benneteket, tudtam, hogy rátok van szükségem, én nektek pedig rám.

Hálás vagyok nektek, hogy rám találtatok és befogadtatok a családotokba. Így karácsonykor pedig én is kívánnék, hiszen a csodák most biztosan megtörténnek.

Az első karácsonyi kívánságom az lenne, hogy az elkövetkező évben még több szeretetet és figyelmet kapjak tőletek. Tudom, hogy sok a munka velem, de ígérem, hogy minden nyalogatással és boldog vakkantással meghálálom majd. A másik karácsonyi kívánságom, hogy töltsünk még több időt együtt. Néha félénk vagyok, egy csomó minden még ijesztő a számomra. De kérlek, legyetek türelmesek velem. Szeretném, ha együtt fedeznénk fel a világot, sétálnánk a parkban és játszanánk a kertben.

Megígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy tanuljak és fejlődjek. Fogadom, hogy szorgalmasan végzem majd a kutyaiskolát és megpróbálok mindig engedelmeskedni. Szeretném, hogy büszkék lehessetek rám. Minden nap hálás leszek azért, hogy otthont adtatok nekem, hogy nem kell többé éheznem. Tudom, hogy mindig odafigyeltek rám, és ezt sosem veszem majd természetesnek.

Kérlek, beszéljetek barátaitokkal, családtagjaitokkal. Annyi hozzám hasonló kutya van a menhelyeken, akik még várják a szerető otthont. Vajon nekik megadatik valaha ez a csoda? 

Köszönöm, hogy veletek lehetek, és boldog új évet kívánok mindannyiunknak!

Az örökbefogadott kutyusotok.

(Forrás: Mirror/24.hu)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

A fradistákból álló állatvédők is harcba szállnak az állatokért

magyarallatvedo

“A mentett állatnál hálásabb társ nincsen” – első Országos Macskavédő Konferencia

Marci

Az év legcukibb videója: örökbefogadásra váró kutyusok a Budapest Park karácsonyi filmjében

Marci