Image default

Az amerikaiak már a kutyájukkal együtt mehetnek meccsekre – videóval

Néhány hete kezdődött az amerikai baseball liga szezonja, de ebben semmi újdonság nincs. Azonban a meccseken ezúttal nemcsak a szurkolók, de négylábú bartátaik is feltűntek. Mi történik Amerikában?

Mi lenne jobb módja az ünneplésnek, mint az, hogy elviszi a kutyusát egy stadionba, hogy megnézzen egy meccset? Ezzel a kérdéssel indítja a baseball szövetség a nemmindennapi akcióról szóló cikkét.

Akár hiszed, akár nem, az MLB-csapatok közül sokan támogatnak kutyabarát eseményeket, hogy kedvenc csapatodnak szőrös barátoddal együtt szurkolhass. És amellett, hogy ez egy nagyszerű szórakozás, fantasztikus módja annak is, hogy pozitív szocializációt biztosíts kutyádnak. És hogy működik ez a gyakorlatban?

Nincs is annál jobb, mint amikor az ember legjobb barátját és Amerika kedvenc sportját egyesíthetjük – fogalmazott az egyik csapat szóvivője. “A szurkolók imádják, hogy lehetőségük van kutyáikat a stadionba hozni, és a “Pups in the Park” az egyik legnépszerűbb tematikus esténk évről évre”.

A Nationals Parkban a Családi Piknik területén kijelölt kutyás zóna található, ahol a Human Rescue Alliance és a Fetch! Pet Care állatvédő szervezetek is megjelennek.

Magyarországon eddig még csak arra volt példa, hogy a futballisták vonultak be gazdára váró kutyákkal. Erről itt írtunk.

MLB – Magyar Állatvédelem

 

KAPCSOLÓDÓ

Megtanult autót vezetni a kutya – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

11 kilométert úszott Jessica a vízbe esett kutya – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Horrortanyát számoltunk fel Pest megyében – döghúson tartották a kutyákat!

magyarallatvedo