Image default

A békési rendőrök gyorsaságának hála menekült meg a két apró kutyus tesó!

A békési rendőrök gyorsaságának hála menekült meg a két apró kutyus tesó! A nagy forróságban akadtak rá a két kiskutyára az egyenruhások és egyből értesítették az állatvédőket!

Két kölyök kutyát találtak a Békés vármegyei rendőrjárőrök Kisdombegyház határában pár napja – osztotta meg a Békés vármegyei rendőrség.

Mint hangsúlyozták bejegyzésükben az állatbarát egyenruhásoknak eszükbe sem jutott sorsukra hagyni őket, hiszen ebben a forróságban víz nélkül nem sokáig maradtak volna életben.

Értesítették a MezőMancsok Állatvédő Egyesületet, akik azonnal a kutyusokért siettek és magukkal vitték őket.


Köszönjük a munkájukat, biztosan nincs könnyű dolguk! – jegyezték meg együttérzően.

Pár napja a borsodi rendőrök is egy kitett kiskutya életét mentették meg!

Mint híroldalunk is beszámolt róla, egyedül volt elhagyatva az a kiskutya, akit a Bódva folyó partján mentettek meg az éppen szolgálatban lévő edelényi rendőrök.

Miután látták, hogy valószínűleg magára hagyták a melegtől szomjazó kis állatott, ezért gondolkodás nélkül magukkal vitték az Edelényi Rendőrkapitányságra. Vizet adtak neki, megetették és vigyáztak rá.

Eközben értesítették a Borsodi Közszolgáltató Kft. által üzemeltetett Ebtelep vezetőjét, aki megjelent a kapitányságon és intézkedett az eb egészségügyi ellátásáról, valamint elhelyezéséről a továbbiakban.

(Forrás: Békés vármegyei rendőrség, BAZ Vármegyei Rfk.)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Mérgezik a kutyákat Budapesten

magyarallatvedo

A kutya nem hajlandó hazamenni séta után. Nézd meg ezt az aranyos videót!

Viki

Floyd, a csodálatos mentőkutya ismét életet mentett

Viki