Image default

Kapás Bogi nem csak a sportban, de az állatvédelemben is példát mutat az országnak

Kapás Bogi mindig is elkötelezett volt az állatok védelme mellett, frissen elnyert díja pedig azt mutatja, hogy jó irányba halad. Most már csak azt várja, hogy mások is csatlakozzanak hozzá.

Ahogyan arról a Magyar Állatvédelem is beszámolt, az Igazságügyi Minisztériumban a minap Állatvédelmi Szakmai díjjal tüntették ki Kapás Boglárkát. A sportolónő az év állatvédő közéleti személyisége megtisztelő címet vehette át. Érzéseiről a közösségi oldalán írt.

“Amióta az eszemet tudom, imádom az állatokat. Kiskoromban sokat gondoltam rá, hogy ha egyszer majd az úszás révén olyan ember leszek, akire figyelnek és akit meghallgatnak, akkor az állatvédelem biztosan olyan téma lesz, amire igyekszem felhívni a figyelmet” – írja Instagram oldalán Kapás Bogi, aki úgy tűnik

az úszás után az állatvédelem területén is elkezdte bezsebelni az elismeréseket és a díjakat.

“Hálásan köszönöm a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítványnak és az Igazságügyi Minisztériumnak az Állatvédelmi Szakmai díjat, számomra ez azt mutatja, hogy jó úton haladok. Csatlakozzatok Ti is, legyünk minél többen állatvédők!” – üzente az olimpiai bronzérmes, világbajnok és nyolcszoros Európa-bajnok úszónő.

Magyar Állatvédelem, fotók: Kapás Bogi Instagram oldala

KAPCSOLÓDÓ

Nyári bundában tündöklő hermelin bukkant fel a Montág-pusztán

Marci

Az utcán várta gazdáit a kutya, akit költözés miatt ott hagytak

Marci

Bűnösnek vallotta magát a macskákat kínzó francia labdarúgó

Marci