Image default

Az állatvédelem a kulcs a sikeres bűnmegelőzéshez?

Izgalmas kérdéseket járt körül az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi központja októberi szakmai napján, melynek videós anyaga visszanézhetővé vált a legnagyobb videómegosztó oldalon.

„A kutyakiképzés és a szolgálati kutyatartás állatvédelmi vonatkozásai, állatvédelem a bűnmegelőzés szolgálatában” címmel szervezett szakmai napot még októberben az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja. Az esemény előadói – az Állatorvostudományi Egyetem és a BRFK oktatóin kívül – többek között a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Rendőrségi és Oktatási Kiképző Központ delegáltjai, továbbá elismert jogászok, orvosok, mesterkiképzők és kutyatrénerek voltak.  

A sajtónyilvános eseményt Prof. Dr. Sótonyi Péter rektor nyitotta meg. Köszöntőt mondott továbbá Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos és Dr. Terdik Tamás Budapest rendőrfőkapitánya.  A szakmai nap teljes egészében visszanézhetővé vált.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Két fajtiszta német juhászkutyát lőtt le egy vadász Szeged környékén

Marci

Iszonyatos állapotban fogott be a Fema egy kutyát Vajtán – KÉPEKKEL

magyarallatvedo

Közel ezer baglyot figyeltek meg Győr-Moson-Sopron megyében

Marci