Image default

Altatólövedékkel fogták be a nyakába nőtt madzaggal szenvedő kutyát

Dódity Gabriella kispesti önkormányzati képviselő posztolta Facebook oldalán a Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálattal közös akciójukat, ahol altatólövedékkel sikerült befogni a nyakába nőtt madzaggal szenvedő kutyát is.

“A Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálattal most hétvégén is kint voltunk a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő Terebesi erdőben, ahol altatólövedékkel sikerült befogni a nyakába nőtt madzaggal szenvedő kutyát is! Köszönjük az állatorvos önzetlen segítségét, mert nélküle ez nem ment volna!  Vezérnek már kitisztították a sebét, és gyógyszereket is kapott. “ – írja a képviselő asszony.

A múlt héten összeszedett két kis fiatal kutya már túl van az ivartalanításon, oltást és chipet is kaptak, ők a járőrszolgálat telepén lábadoznak. A többi kutya az erdős részen bujkált, a csapdába sem mentek be, és nem tudta az orvos megközelíteni őket az altatólövedékkel sem. Értük most már az Illatos úti telepnek kell kimennie. A Terebesi erdő ugyanis a Fővárosi Önkormányzaté, így az ő feladatuk, hogy az állatokat begyűjtsék. Nem a civileké, nem a jóérzésű embereké, hanem azé az Illatos úti ebtelepé, amelyet közpénzből tart fenn a Fővárosi Önkormányzat azért, hogy befogják a kóbor állatokat.

A teljes bejegyzés és a megrázó képek itt érhetőek el.

Facebook/Dódity Gabriella nyomán magyarallatvedlem.hu, Fotó: Facebook/Dódity Gabriella

KAPCSOLÓDÓ

Hattyút ölt meg egy magyar férfi Horvátországban

Marci

Hihetetlen fájdalmakat élt át az éhező, sebesült kutya mielőtt az állatvédők és a rendőrök megmentették

Eszti_mav

Agyonverik a hatóságok az intézményes karanténban lévő emberek kutyáit, macskáit Kínában

magyarallatvedo