Image default

Bambival könnyebb az élet – VIDEÓVAL

Bambi, a három éves törpeuszkár egy igazi plüsskutyus. Segítőkutyaként sok és nehéz dolga van, az élete mégis teljes, hiszen gazájával egymásra találtak és ha rájuk néz az ember, az első ami eszébe jut, hogy talán nincs is náluk boldogabb páros.

Gazdája Ágo, fogyatékkal él, nem tud beszélni és járni sem. Nagyon egymásra hangolódtak az első perctől fogva, igazi társakká váltak. A kutyus Ágo kézmozdulataiból, tekintetéből megérti, hogy mi a kérés felé, miben tud segítségére lenni.

Bambi ki tudja nyitni az ajtót, le tudja húzni Ágo zokniját, sőt, a cipőjét is oda tudja vinni. Ágó nehezen tud fogni, de hűséges társa türelmesen megvárja amíg elveszi tőle a tárgyakat pl. leesett kulcsokat, sőt a fémtárgyakat is felveszi neki a földről.

A két jó barát mindenhova együtt megy. Séta, kirándulás nem lehet akadály nekik. Bevásárlásnál Bambi fegyelmezetten sétál a kerekesszék mellett és a kis kosárkájába beleteszi az apróbb tárgyakat.

Nagyon ragaszkodom gazdikámékhoz és ők is nagyon nagyon szeretnek. Azt hiszem velem lett teljes az élete. Ez a szeretet kölcsönös .

– mesélte el történetüket Bambi a közösségi oldalán. 🙂

Bambi sikeresen letette a Nemzetközi mozgássérültet segítő kutya vizsgát a Kutyával Egy Mosolyért Alapítványnál, ami azt jelenti hogy az igazolványa a világ összes országában érvényes.

A vizsga óta is tanulnak tovább és Bambi hűségesen segíti a gazdit mindenhol és mindenkor.

Bambival könnyebb az élet -Service dog Bambi from Juharos Ágota on Vimeo.

Fotó: Bambi segítő kutya, Bratkó József

KAPCSOLÓDÓ

Újabb brutális kutyatámadás történt, az idős áldozatot meg is kellett operálni

Marci

„Szeretetből döntöttem úgy, hogy meghaljon, mégsem bocsátom meg magamnak soha”

magyarallatvedo

Rendőrkutya segített elfogni a rablót Kaposváron + VIDEÓ

magyarallatvedo