Image default

Brutálisan megkínzott kutyát találtak az állatmentők Pusztaszabolcson (+18)

A Fema Állatmenők tegnap hoztak nyilvánosságra egy felvételt, amin egy brutálisan megkínzott foxi jellegű kutya látható, melyet Pusztaszabolcson találtak. A kutyát mellkason szúrták, fején a bőr szétvágták, vagy fejbe verték egy éles tárggyal, hátsó lábait eltörték.

A KÖVETKEZŐ KÉPSOROK A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS FOTÓKAT IS TARTALMAZNAK.

A magyarallatvedelem.hu-nak Turczer Edina, a Fejér Megyei Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület vezetője elmondta, hogy a kutyus kezelés alatt van.

“Az állapota este nem volt valami kielégítő, rossz a vérkeringése, sokkos állapotban volt, stabilizálni kellett, de szerencsére reggelre már el tudták kezdeni a kezelést” – monda Turczer Edina.

A kutya megtalálásakor készült teljes videó megtekinthető az állatmentők Facebook oldalán IDE KATTINTVA (Figyelem, felkavaró képsorok!).

A következő pár nap kritikus a kutya számára, sajnos nem lehet tudni, hogy mennyi vért vesztett. A Fema Állatmenők oldalán időközben vérdíjat tűztek ki az elkövetőkre. Az állatvédők felajánlásokat várnak, a nyomravezetői díj nagyságrendileg százezer forint körül mozog jelenleg. A nyomravezető jelentkezését a 0630-843-4346-s telefonszámon várják.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Hidegvérrel kivégezte szomszédai kiskutyáját egy domoszlói állatkínzó – videóval

Eszti_mav

Maradandó károsodást okozott két kutyának egy állatkínzó férfi

Marci

Letöltendő jár az állatkínzóknak!

Viki