Image default

Chilit etetnek a kutyáikkal az őrült kínaiak

Felháborító videók keringenek a kínai közösségi médiában. A legújabb kihívás szerint videóra kell venni a “gazdáknak”, ahogy kutyáik chilit esznek.

Chibo – így hívják azt a kihívást, amelyben videóra veszik a kínaiak a csilievést. Na, persze nem ők eszik az extraerős paprikákat, hanem a kutyáikkal etetik meg azokat, hogy aztán a könnyező, szenvedő állatokról készült felvételeket sok ezer lájk reményében megosszák a közösségi médiában.

Az agyament kihívás futótűzként terjedt el annak ellenére a TikTokon annak ellenére, hogy a kínai kormány minden ilyen jellegű tartalmat betiltott. Az egyik ilyen felvételen például az látható, ahogyan egy kínai szecsuáni chilis csirkével teli tálat ad németjuhászának. A felvételen jól hallható, ahogyan bíztatja kutyáját az étel elfogyasztására, majd egyértelműen láthatóvá válik a következmény is: a kutyus szabályosan sír a csípős ételtől, miközben engedelmesen rágja.

Nem ez az első olyan közösségi médiás kihívás, amelyben a háziállatok áldozattá válnak. Volt, aki robbanóscukrot etetett a husky-jával és hatalmasakat kacagott rajta.

 

KAPCSOLÓDÓ

Kutyát mentettek Püspökladányban

magyarallatvedo

Győztek az állatvédők: eltávolítja a Penny a fecskeölő tüskéket!

magyarallatvedo

Befogadják az árva kutyákat, macskákat: Jubileumi ünnep az Állatvédő Egyesület Veszprémnél

magyarallatvedo