Image default

Élménykutyázás terápiás kutyákkal

Október 17-én délelőtt a paksi Csengey Dénes Kulturális Központban találkoznak az állatszeretők egy interaktív élménykutyázás keretében.
Az Élménykutyázás terápiáskutyákkal egyedülálló interaktív programja már Pakson is elérhető – adták hírül a Facebookon. A rendezvényt minden pedagógusnak, szülőnek, kutyagazdinak és minden állatszeretőnek ajánlják.

Az eseményen szó lesz a terápiás kutyák világáról és a pozitív megerősítésen alapuló kutyakiképzésről. Mindemellett kiderül, hogyan építhető be egy foglalkozásba a kutya és milyen erre vonatkozó jogszabályok vannak. Gyakorlati példákon keresztül válik az életük ismertté a kiválasztástól a kiképzésen át a tényleges munkáig. Az interaktív bemutatón azonban mindezt az érdeklődők is megtapasztalhatják.

Programok:
09.00 – 10.00 – Berceli Bernadett – Terápiás kutya felvezető, OKJ-s habilitációs kutya kiképzője, az elmenykutyazas.hu egyik alapítója
Téma: Négylábú kollégáink a terápiás kutyák
10.00 – 11.00 – Hesz Andrea – Terápiás kutya felvezető, kutya tréner, andragógus
Téma: A terápiás kutyák életmódprogramja, képzése már a kölyökkiválasztástól.
11.00 – 12.00 Kerekasztal beszélgetés

A részvételi díj előzetes regisztrációval 4700 Ft, aki a helyszíni jelentkezést, fizetést választja, számukra a részvételi díj 5800 Ft. Jelentkezni a +36208086317 telefonszámon vagy az elmenykutyazas@gmail.com email címen lehet.
Az eseményre Csengey Dénes Kulturális Központban kerül sor október 17-én.

További információk ITT.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Interaktív programokkal vár a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál

Eszti_mav

A kutya, aki megmentette a húsvétot

magyarallatvedo

Madárgyűrűző akciót tartanak a budapesti Naplás-tónál

Marci